PETROM: Ultima saptamana de inscrieri in competitia „Idei din Tara lui Andrei”

PetromRomanii din toata tara sunt asteptati sa inscrie proiecte sustenabile in competitia de finantari organizata de Petrom “Idei din Tara lui Andrei”, pana miercuri, 16 aprilie 2014, ora 12.00. Persoane fizice, organizatii neguvernamentale, institutii publice sau de invatamant isi vor putea transforma in realitate proiectele de educatie, mediu sau dezvoltare comunitara. Valoarea totala a finantarilor oferite de Petrom este de 200.000 euro. Evaluarea proiectelor va avea loc in perioada 22 aprilie – 23 mai 2014 de catre un juriu format din reprezentanti ai unor organizatii nonguvernamentale importante, jurnalisti, bloggeri, dar si de catre utilizatorii website-ului TaraluiAndrei.ro. Castigatorii vor fi anuntati pe 28 mai.

“De la startul competitiei, romani din 41 de judete si Municipiul Bucuresti au propus idei cu „ceva in plus” pentru finantare. 47% dintre acestea sunt din domeniul educatiei, 35% dintre proiecte sunt din domeniul dezvoltarii comunitare si 18% se refera la idei de mediu. Institutiile publice, de invatamant si organizatiile neguvernamentale care isi desfasoara activitatea in comunitati din Romania au inscris 67% dintre proiecte pana in prezent. 33% dintre ideile propuse apartin persoanelor fizice, romani cu initiativa care isi doresc sa contribuie la dezvoltarea pe termen lung a comunitatilor din care fac parte”, spun organizatorii competitiei.

„Idei din Tara lui Andrei” continua traditia competitiei „Orasul tau”, inceputa in 2009. In cei 4 ani de activitate, competitia a contribuit prin finantari de peste 500.000 de euro la dezvoltarea comunitatilor din Romania. Aproximativ 1.000 de romani si-au inscris in competitie ideile pentru dezvoltarea comunitatilor din Romania, iar 89 dintre acestea au devenit realitate cu finantare din partea Petrom.

Pentru mai multe informatii click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.