Petrom: Ultima saptamana de inscrieri in competitia Idei din Tara lui Andrei

ONG-urile, institutiile publice sau persoanele fizice care vor finantare pentru proiecte de educatie, mediu sau dezvoltare comunitara mai au la dispozitie 6 zile pentru a se inscrie in competitia Idei din Tara lui Andrei, derulata de compania Petrom. Propunerile lor de proiecte trebuie inscrise pe siteul programului, www.taraluiandrei.ro, in sectiunea “Idei din Tara lui Andrei.” Valoarea totala a finantarilor acordate de Petrom in cadrul sesiunii de toamna a competitiei este de 84.000 de euro.
Evaluarea proiectelor va avea loc in perioada 17- 31 octombrie, iar castigatorii vor fi anuntati pe 8 noiembrie.

“De la startul competitiei, romani din 22 de judete au propus idei cu „ceva in plus” pentru finantare. 61% dintre acestea sunt din domeniul educatiei, 10% dintre proiecte sunt din domeniul mediului si 29% se refera la idei de dezvoltare comunitara. Institutiile publice, de invatamant si organizatiile neguvernamentale au inscris 56% dintre proiecte pana in prezent. 44% dintre ideile propuse apartin persoanelor fizice, romani cu initiativa care isi doresc sa schimbe in bine viata celor din jur”, spun organizatorii competitiei.

In prima sesiune a competitiei de proiecte „Idei din Tara lui Andrei” au fost propuse peste 160 de solutii pentru rezolvarea problemelor Romaniei. 10 dintre ele au primit finantare Petrom in valoare totala de 75.320 euro.
Valoarea totala a finantarilor pe care Petrom le ofera in 2013 prin proiectul ”Idei din Tara lui Andrei” este de 160.000 de euro.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.