Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

P&G a reabilitat a treia sala de clasa pentru elevii unei clase pregatitoare din Targoviste

Sala de clasă după renovare 2Procter&Gamble a transformat a treia sala de clasa intr-un loc „ca acasa”, la in cadrul Scolii Gimnaziale numarul 10 “Radu cel Mare”, Targoviste.

Cu ajutorul designerului de interior Adela Parvu, spatiul a fost reamenajat pentru a oferi copiilor o atmosfera prietenoasa, care sa stimuleze invatarea, tinand cont, in acelasi timp, de masurile de distantare impuse de noul context.

Complet reabilitat si redecorat – de la pardoseala si pereti, pana la mobilier si elemente decorative, spatiul este definit de o atmosfera creativa si prietenoasa, in care cei mici se pot simti ca acasa.

Designerul de interior Adela Parvu si echipa sa si-au propus sa creioneze un loc inspirat de povestile copilariei: formele rotunjite si culorile delicate se completeaza si formeaza un spatiu primitor si calduros, in timp ce mobilerul modular ofera flexibilitate si permite reasezarea bancilor, pentru a asigura distantarea sociala pentru siguranta elevilor.

George Carpov„P&G si brandurile sale isi continua misiunea de a fi o forta a binelui si a cresterii, intr-o perioada in care comunitatile au nevoie de o si mai mare implicare din partea noastra. Astfel, continuam campania O Sala de Clasa ca Acasa cu o noua clasa care nu doar ca a fost reabilitata complet, dar este si pregatita sa respecte conditiile de distantare, pentru siguranta elevilor si a familiilor acestora”, a declarat George Carpov, Company Communications Manager P&G.

Programul O Sala de Clasa ca Acasa a fost lansat in 2018, odata cu renovarea unei sali de clasa din cadrul Scolii Generale Rasi, judetul Ialomita. In 2019, a doua editie a programului a ajuns in Scoala Gimnaziala Sohatu, judetul Calarasi.

Aceasta initiativa isi propune sa imbunatateasca viata romanilor, transformand salile de clasa in spatii sigure, prietenoase si inspirationale, pentru a oferi celor mici un mediu adecvat pentru invatare. Selectarea scolilor beneficiare este realizata cu ajutorul ONG-urilor active in aceste zone – pentru cea de-a treia editie, Scoala nr. 10 din Targoviste a fost aleasa impreuna cu asociatia Act for Tomorrow.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România devine primul lanț de hipermarketuri care își certifică magazinele și depozitele pentru toate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 Intreaga rețea de...

CSR EVENIMENTE

Echipa CSR Media continua seria Seminariilor dedicate Comunitatii de CSR, ce vin sa raspunda unei nevoi concrete, legata de crearea unei Comunitati active a...

Featured

Peste 1800 de elevi și profesori din șase școli din Transilvania cu predare sau cu secții în limba germană au primit în toamna acestui...

Featured

Organizația Salvați Copiii lansează cursul online „Profesor real într-o școală virtuală”, un amplu demers didactic care surprinde principalele aspecte legate de formarea cadrelor didactice...