P&G construieste o sala de clasa moderna pentru scoala tehnica din Urlati

P&G Urlati_Habitat for HumanityProcter & Gamble si Habitat for Humanity Romania continua parteneriatul inceput in 2013 si anunta extinderea Liceului Teoretic “Brancoveanu Voda” din Urlati cu o noua sala de clasa. Aceasta va fi construita si dotata cu sprijinul financiar al companiei si cu implicarea angajatilor P&G si va permite elevilor sa desfasoare cursuri practice si sa atinga excelenta in meseria de electronist-automatist, in care se specializeaza.

Lansata acum patru ani, Scoala Tehnica din cadrul Liceului Teoretic “Brancoveanu Voda” formeaza elevii din clasele a VIII-a si a IX-a. Pana acum, un elev care dorea sa urmeze studii tehnice era nevoit sa mearga la Ploiesti, cel mai apropiat oras din zona. Noua sala de clasa va fi inaugurata in septembrie, astfel incat elevii sa poata beneficia de conditiile de studiu moderne odata cu inceperea noului an scolar. Datorita P&G si sprijinului voluntarilor de la fabrica, noua clasa va fi completata cu o programa scolara consolidata, precum si cu oportunitati de pregatire tehnica si practica in cadrul fabricii din Urlati.

Suntem bucurosi ca noua noastra initiativa din Urlati  va imbunatati semnificativ conditiile de studiu pentru elevii clasei tehnice a scolii. Educatia continua si valorificarea potentialului oamenilor sunt in ADN-ul nostru si suntem decisi sa ii sprijinim pe tinerii elevi din Urlati sa-si dezvolte abilitati care sa le deschida viitorul, fara a mai fi nevoiti sa plece de acasa”, a declarat Elena Kudryashova, Vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est in cadrul P&G.

Acest nou proiect face parte din angajamentul P&G fata de comunitatea locala din Urlati, unde compania este prezenta cu una dintre cele mai moderne fabrici de produse pentru ingrijirea parului. In plus, noua facilitate completeaza o serie de alte activitati care vizeaza sprijinirea educatiei, precum acordarea de burse celor mai buni elevi, sustinerea participarii la concursuri regionale si nationale sau oferirea de oportunitati profesionale in cadrul P&G.

Construirea noii clase a fost posibila si datorita sustinerii autoritatilor locale si a Liceului teoretic din Urlati. De asemenea, 80 de voluntari P&G vor fi implicati in diferite faze si activitati ale proiectului.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.