Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR WATCH

P&G doneaza 850 de litri de igienizant pentru maini catre scolile din Romania

pgProcter & Gamble Romania doneaza 850 de litri de igienizant pentru maini catre Crucea Rosie Romana.

Donatia va ajuta la crearea unui mediu sigur si igienic pentru elevii romani, care se intorc la scoala pentru examenele nationale si de Bacalaureat.

Aceasta donatie vine in completarea sprijinului continuu oferit de catre companie familiilor vulnerabile, prin donatii suplimentare de peste 20 de tone de produse de ingrijire personala, de igiena si de uz casnic.


Antoine Brun

 

Inca de la inceputul pandemiei, P&G si marcile sale au fost alaturi de cei care ne ingrijesc, dar si de cei care au cel mai mult nevoie de grija noastra. Acum ca revenim treptat la activitatile noastre de zi cu zi si copiii nostri se intorc la scoala, crearea unor conditii sigure este o prioritate. Impreuna, P&G si Crucea Rosie Romana actioneaza ca o forta a binelui in sprijinul comunitatilor”, a declarat Antoine Brun, vicepresedinte P&G Europa de Sud-Est.

 

 


De la inceputul pandemiei de COVID-19, P&G a colaborat cu partenerul sau pe termen lung – Crucea Rosie Romana, oferind produse esentiale celor care au nevoie cel mai mult in aceasta perioada. Ca parte a efortului local al companiei, P&G a pus initial la dispozitia Crucii Rosii Romane 1,5 milioane de lei si peste 50 de tone de produse P&G, pentru a-i ajuta pe cei care au fost cei mai afectati de pandemie – precum personalul medical si persoanele aflate in carantina sau in izolare la domiciliu.

Aceste eforturi locale sunt complementare actiunilor P&G desfasurate la nivel global. Inca de la inceputul raspandirii virusului, P&G a colaborat cu organizatiile si partenerii pe termen lung, pentru a intelege modul in care poate oferi ajutor comunitatilor, agentiilor de intrajutorare si persoanelor afectate de aceasta situatie.

In martie 2020, compania Procter & Gamble (NYSE: PG) a anuntat donatii in valoare de 15 milioane USD, sub forma de produse de igiena si ingrijire personala, produse de uz casnic si igienizante pentru personalul din prima line de actiune si familiile afectate.

Ca parte a acestor eforturi, P&G Europa a facut o donatie de 1 milion USD catre Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie, pentru a asigura accesul la servicii si produse medicale si educatie despre igiena comunitatilor vulnerabile din Europa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...