Connect with us

Hi, what are you looking for?

Featured

Philips Romania sustine asociatiile Inima Copiilor si Daruieste Viata in lupta impotriva COVID-19

Fundatia Philips si Philips Romania isi unesc fortele in lupta impotriva COVID-19Philips Romania si Fundatia Philips isi directioneaza sprijinul spre preventia si tratarea afectiunilor cauzate de noul coronavirus, prin donatii financiare si de echipamente medicale catre asociatiile Inima Copiilor si Daruieste Viata.

Prin donatia Fundatiei Philips, Asociatia Inima Copiilor va furniza catre spitale monitoare de urmarire a functiilor vitale ale pacientilor, lampi UV pentru dezinfectarea suprafetelor si echipamente de protectie pentru medici. De asemenea, vor fi dezvoltate materiale educationale dedicate preventiei COVID, mai ales in randul pacientilor varstnici.

“Fundatia Philips intrevede necesitatea de a actiona in acesta pandemie globala, in contextul in care ne confruntam aproape pretutindeni cu lipsa accesului la sanatate. Prin interventiile noastre in jurul lumii, completate de expertiza Philips, putem adresa efectele severe provocate de COVID-19 ” a declarat Margot Coojimans, Director Fundatia Philips.

Philips Romania a sprijinit deja prin contributii financiare si Asociatia Daruieste Viata, in demersul de a consolida capacitatea sistemului medical in lupta impotriva COVID-19.

Philips- Marcin - revin cu poza “In calitatea noastra de companie medicala ce ofera tehnologie si solutii, inclusiv unele care adreseaza lupta impotriva COVID-19, ne-am mobilizat resursele pentru a sprijini sistemul medical. Sunt mandru de faptul ca oamenii nostri fac tot ce le sta in putinta pentru a sprijini atat serviciile medicale, cat si pacientii. Incercam sa aducem o contributie catre limitarea efectelor acestei pandemii in regiunile in care suntem prezenti, inclusiv in Romania. Stim cat de importanta este sustinerea sistemului sanitar si a eroilor din prima linie in aceasta situatie”, a declarant Marcin Molin, Manager General Personal Health pentru Philips, Europa de Sud-Est.

Contributia pe care Philips impreuna cu Fundatia Philips o aduce in Romania se alatura altor initiative demarate la nivel global pentru limitarea efectelor COVID-19, inclusiv in China, continentul African sau Italia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...