Philips Romania va finanta cu 100000 de euro trei “Idei de viitor”

PrintPhilips Romania a lansat platforma online „Idei de viitor”www.ideideviitor.ro, initiativa ce poate transforma in realitate orice idee inovatoare despre viata si viitorul copiilor din Romania. Platforma are trei teme principale, discutate si validate in prealabil cu specialisti in medicina, mediu, arhitectura, protectie sociala. Este vorba despre: „Perioada de sarcina”, „Start sanatos in viata” si „Recreere prin lumina”. Pe platforma online dedicata, www.ideideviitor.ro, pentru fiecare tema in parte, oamenii sunt invitati sa contribuie cu idei inovatoare pe parcursul a opt saptamani, construind astfel o dezbatere publica avand ca Philips_Idei_de_viitor-2014punct de plecare copiii si inovatia. Saptamanal, vor fi votate si premiate cele mai bune idei. In final, un juriu format din specialisti din pentru desemnarea a trei idei castigatoare (o idee pe fiecare tema).

Robin van Rozen, CEO al companiei Philips Europa de Sud Est.“Inovatia poate avea un efect pozitiv foarte puternic pentru o societate, in special pentru o dezvoltare sanatoasa a membrilor acesteia, pe termen lung. In cadrul Philips, la nivel global, inovatia a devenit deja firul rosu care ne ghideaza activitatea si, implicit, programele de responsabilitate corporativa pe care le dezvoltam, cum este si „Idei de viitor” pe care il lansam in premiera in Romania. In acest moment, avem oportunitatea de a participa la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Ne dorim sa avem o implicare cat mai mare a romanilor in acest proiect si sa reusim impreuna sa facem un pas mic, dar important pentru viata copiilor,” a declarat Robin van Rozen, CEO al companiei Philips Europa de Sud Est.

Pana la finalul anului in curs, cele trei idei castigatoare vor deveni realitate, fiind implementate de Philips Romania printr-o finantare in valoare totala de 100.000 de euro.

Platforma online „Idei de viitor” reprezinta o initiativa de responsabilitate sociala corporativa a companiei Philips Romania si are ca principal obiectiv imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor din Romania, din perioada de sarcina pana la primii pasi in viata. Platforma “Idei de viitor” trateaza viitorul copiilor drept o prioritate si adreseaza in acelasi timp un indemn tuturor romanilor sa se implice, sa vina cu o idee inovativa care poate schimba in bine realitatea de multe ori dura si neprietenoasa in care traiesc copiii.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.