Piraeus Bank da startul celei de-a doua editii a proiectului Curat Romania

PIRAEUS-rebrandPiraeus Bank va da startul in acest week-end celei de-a doua editii a proiectului de responsabilitate sociala “Curat Romania”, care are ca obiectiv ecologizarea Bucurestiului. Astfel, pe 20 septembrie si 4 octombrie, in intervalul 10.00-16.00, in cele 6 sectoare ale Bucurestiului, voluntarii si angajatii Piraeus Bank Romania vor ajuta la “transformarea“ Capitalei. Castigator al locului 3 in cadrul Romanian CSR Awards 2014 la categoria Mediu, proiectul Curat Romania isi propune sa atraga cat mai multi oameni Curat-Romania-Piraeus-Bank-2013_123dornici sa contribuie la curatarea si infrumusetarea Bucurestiului.

“Dupa rezultatele foarte bune din 2013, cand cei peste 80 de voluntari ai acestei actiuni au reusit sa stranga peste 3.280 kilograme de gunoaie din 12 locatii din Bucuresti, in 2014, Piraeus Bank isi mentine angajamentul fata de comunitatea in care este prezenta, propunandu-si sa fie un exemplu de implicare si pro-activitate”, spun reprezentantii companiei.

Astfel, pe pagina de Facebook Curaj Romania, toti cei dornici sa participe la aceasta actiune, sunt invitati sa intre in aplicatia Curat Romania, sa aleaga una din echipele aferente celor 6 sectoare, din care doresc sa faca parte, sa isi invite prietenii sa le urmeze exemplul si, desigur, sa participe la cele doua actiuni de ecologizare.

Angajatii Piraeus Bank, precum si voluntarii din ONG-ul Brigada de Voluntari si-au ales deja echipele preferate in care vor activa. Go Travel, leader al pietei de turism din Romania sustine si in acest an, proiectul Curat Romania, oferind doua weekend-uri la munte si la mare (cazare la Ana Hotels si transport), la doi din membrii echipei care vor strange cei mai multi participanti.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.