Piraeus Bank Romania si Greenpeace te pun sa imparti masina cu altii

Piraeus Bank Romania, in colaborare cu Greenpeace, au lansat aplicatia online “Prieteni la drum”, prin care mai multe persoane pot imparti acceasi masina in drum spre serviciu sau spre orice alta locatie. Aplicatia este disponibila pe pagina de Facebook “Curaj Romania” si are un mecanism simplu care contine urmatorii pasi: accesarea aplicatiei fie ca sofer, fie ca pasager, stabilirea coordonatelor temporale si spatiale pentru actiunea de car-sharing si invitarea prietenilor din lista personala.

“Pasii pentru utilizarea aplicatiei se succed dinamic si sunt foarte usor de parcurs, iar vizualul te convinge ca “green is good”de aceea doar putina bunavointa si dorinta de a avea un mediu mai curat  iti dau imboldul sa utilizezi Prieteni la drum”, a declarat Raluca Barbu, Marketing Specialist Piraeus Bank Romania.

Totodata, prin intermediul aplicatiei soferii sunt informati, intr-un mod distractiv si interactiv, despre beneficiile si alocarea responsabila a resurselor prin utilizarea in comun a vehiculelor personale.

“Car sharing-ul este un concept intalnit la scara larga in alte tari, iar aplicatia ‘Prieteni la Drum’ incearca sa il aduca mai aproape si de romanii care isi doresc un mediu inconjurator mai sanatos pe termen lung. Car sharing-ul este bun pentru mediu dar si pentru utilizatori, aducand economii importante la bugetele de calatorie,” a declarat Dimitris Sideridis, Managing Partner MSPS Marketing & Communication Romania.

Transportul este poate cel mai la indemana factor de poluare pe care fiecare dintre noi il poate diminua intr-o masura considerabila, atunci cand facem o alegere. Asa ca, daca ai masina si nu vrei sa mergi singur la serviciu intra AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.