CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Piraeus Bank: Voluntarii Curat Romania au facut curatenie in Bucuresti

Zeci de tineri voluntari au participat sambata la actiunea „Curat Romania”, initiata si derulata de Piraeus Bank Romania prin intermediul unei aplicatii facebook cu acelasi nume. Dupa ce s-au inscris initial in aplicatia virtuala, tinerii – impartiti pe echipe- au facut curatenie in toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Astfel, Echipa Neobositilor, sustinuta de Piraeus Bank, a actionat in sectorul 1, Echipa Ostasilor, sustinuta de Go Travel, a facut curatenie in sectorul 2, Echipa Curajosilor, sustinuta de Eestec LC Bucuresti, a actionat in Sectorul 3 al Capitalei, Echipa salvatorilor, incurajati de REBU, a actionat in sectorul 4 al Capitalei, iar echipa Harnicilor a facut curatenie in sectorul 5.

CSRmedia.ro a sustinut echipa Pozitivilor, care a actionat in sectorul 6, in Parcul Crangasi si zona Lacul Morii. Au fost curatate si cateva stradute din zona Pietei Crangasi. Unde s-a putut constata ca ignoranta unora nu are limite. Asta pentru ca, parca tipic romanesc, un bucurestean a rasturnat – intr-o fractiune de secunda – gunoiul dintr-o sacosa de rafie, exact unde cu cateva minute inainte voluntarii adunasera toate gunoaiele. In capatul strazii, un alt nene – deja „aghezmuit” de la primele ore ale diminetii, „face morala” voluntarilor ca nu au ridicat un sac de gunoi aruncat dupa o ghereta.Intrebat de ce nu se duce el sa ia sacul si sa-l duca la ghena omul a raspuns: „Eu ma duc sa beau o bere, tata!”, aratand victorios spre sticla tinuta in mana.

Si in celelalte zone ale Capitalei voluntarii au umplut zeci de saci cu tot felul de gunoaie, de la seringi folosite pana la monitoare de calculator.

In cadrul acestei campanii, o alta actiune ampla de curatenie a Capitalei va mai avea loc pe 3 August.

Pana atunci, puteti urmari mai jos cateva fotografii de la actiunea de sambata, 20 iulie, din sectorul 6 al Capitalei.

[nggallery id=27]

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.