Pirelli Tyres Romania “Antreneaza pentru succes” tinerii din Slatina

Pirelli Tyres Romania deruleaza cea de-a patra editie a proiectului “Train yourself for Success”, realizat in colaborare cu Liceul Teoretic Alexe Marin din Slatina. Pe baza unor teste de evaluare, elevii din anii terminali sunt selectati si apoi pregatiti suplimentar de catre specialistii Pirelli pentru a-si consolida informatiile si pregatirea practica in vederea absolvirii si integrarii pe piata fortei de munca. De la inceputul acestui an si pana in prezent le-au fost oferite cursuri informative referitoare la: Sanatatea si securitatea in munca, Brand you si Time management. Pana la finalul anului scolar vor avea loc diverse concursuri de creatie si testare practica, in urma carora vor fi acordate burse de merit si posibilitatea de a efectua o scurta sesiune de pregatire, pe durata verii, in cadrul fabricii Pirelli Romania.

“Si pentru ca teorie fara practica nu prea se poate, Pirelli Tyres Romania le-a donat elevilor liceului Alexe Marin, pentru atelierele mecanice in care-si desfasoara activitatea practica, diverse obiecte si materiale de studiu. Toate aceste actiuni pornesc din dorinta noastra de a-i invata pe elevi ca trebuie sa fie responsabili, sa isi doreasca mereu excelenta profesionala. Calitatea, performanta, inovatia, viteza de reactie in fata oportunitatilor si cresterea sustenabila sunt valori ale companiei noastre pe care dorim sa le transmitem tinerilor liceeni”, sustin reprezentantii companiei Pirelli Tyres Romania.

Motivarea tinerilor s-a realizat si prin vizita efectuata in cadrul uneia dintre cele mai moderne fabrici din cadrul Grupului Pirelli, fabrica din Slatina, precum si prin participarea la cursul ABC-ul anvelopei.

Proiectul “ Antreneaza-te pentru succes” este unul inovativ, eficient, orientat catre rezultat, prin care Pirelli Romania ii incurajeaza pe elevi sa-si indeplineasca visele profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.