Platforma Dacia a fost inverzita de angajatii de la departamentul de mediu

In ultimele luni, Serviciul Sisteme Mediu Dacia a plantat gazon pe o suprafata de peste 50.000 de mp de pe Platforma Dacia. In aceasta prima etapa, au fost semanate 2.000 kg de seminte specifice pentru perioade secetoase si pentru tipurile de sol de pe platforma.

Proiectul a beneficiat de consultanta din partea unor specialisti din domeniul public. Pentru pregatirea solului au fost achizionati 4.000 metri cubi pamant fertil.

“Lucrarile de amenajare a spatiilor verzi fac parte din pachetul de lucrari de imbunatatire a infrastucturii Platformei Dacia. Proiectul vizeaza toate spatiile verzi de pe platforma Dacia, astfel ca actiunea de amenajare a spatiilor verzi va continua pana in toamna acestui an”, spun reprezentantii Dacia.

Zonele unde s-au realizat primele lucrari sunt: Uzina Vehicule Dacia (Departamentele Presaj, Caroserie, Vopsitorie si  anexele), Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia (Departamentele Motoare, Cutii de Viteze, Renault Mecanique Roumanie, Aluminiu, Sasiuri), in apropierea Centralei Termice, dar si in Zona Industriala Furnizori – Valeo, EUROAPS si in jurul anexelor acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.