Platforma de crowdfunding GlobalGiving a lansat o noua editie GlobalGiving Accelerator pentru ONG-uri

GobalGiving AcceleratorGlobalGiving Accelerator este un program virtual de training in domeniul strangerii de fonduri din comunitate, care poate fi accesat de organizatiile neguvernamentale din intreaga lume. In cadrul acestui program de doua sapatamani, ONG-urile vor invata tot ce tine de crowdfunding, networking si storytelling. Iar dupa terminarea acestui program si dupa depasirea probei practice, ONG-urile vor avea acces la diverse instrumente de promovare si alte facilitati, inclusiv financiare, oferite de GlobalGiving.

In ce consta proba practica? La finalul celor doua saptamani de training, organizatiile neguvernamentale vor trebui sa stranga in cadrul unei campanii de crowdfunding suma de 5.000 de dolari, de la minimum 40 de donatori. In timpul campaniei, ONG-urile vor fi ajutate, fiindu-le oferite vizibilitate si expunere cat mai buna.

Daca ONG-urile reusesc sa treaca de aceasta proba, atunci vor avea parte de urmatoarele beneficii:

  • gazduire permanenta pe GlobalGiving;
  • promovarea lor prin intermediul buletinelor electronice si ale canalelor media folosite de GlobalGiving;
  • promovarea lor in randul donatorilor privati, companii si persoane fizice;
  • un kit adaptat profilului lor de promovare in mass-media;
  • premii in bani in functie de performantele obtinute in timpul defasurarii campaniei de crowdfunding.

Termenul limita de inscriere online in program este 20 octombrie a.c. Programul de training si campania propriu-zisa se vor desfasura in lunile noiembrie si decembrie, iar sumele stranse in campanii vor intra in contul organizatiilor la sfarsitul lunii ianuarie 2018.

GlobalGiving este cea mai mare platforma de crowdfunding la nivel global. Din 2002 si pana acum, prin GlobalGiving s-au strans 287 milioane de dolari de la peste 690.000 de donatori, pentru 17.929 de proiecte din 165 de tari.

Detalii despre program, AICI.

Sursa foto: GlobalGiving

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.