Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRI BUNE

Platforma online CSRmedia.ro aniverseaza doi ani de activitate

Echipa CSRmedia Network a implinit doi ani de cand a lansat pentru prima data in online site-ul www.CSRmedia.ro, site cu stiri zilnice despre actiunile de Responsabilitate Sociala ale companiilor din tara noastra. De atunci si pana in prezent, reteaua CSRmedia s-a dezvoltat constant. Astfel, la cateva luni de la punerea in online a site-ului de stiri, echipa redactionala a lansat Harta Proiectelor de CSR www.hartacsr.ro, primul instrument din Romania care permite o privire unitara asupra investitiilor companiilor in comunitatile in care activeaza. Pe aceasta platforma sunt vizibile in prezent peste 400 de proiecte realizate incepand din anul 2011.

“Am lansat site-ul de stiri CSRmedia.ro impreuna cu o echipa de jurnalisti care si-au dorit sa scrie despre lucruri de bine din tara noastra. Pornit initial ca un hobby, platforma s-a dezvoltat treptat, ajungand in prezent sa inglobeze site-urile HartaCSR.ro, CSRleaders.ro, gala anuala CSRawards.ro si, incepand de azi –  Seminariile CSRmedia.ro si versiunea Europeana a site-ului de stiri – CSRmedia.eu. Multumim tuturor celor care au avut incredere in noi si ne-au sprijinit si incurajat mereu. Promitem sa nu ne oprim aici”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSRmedia Network.

La inceputul anului 2013 a fost lansata si Platforma CSRLeaders.ro ce cuprinde Comunitatea Leaderilor CSR din Romania si reuneste interviuri despre strategiile si proiectele de CSR implementate de companii in comunitatile in care isi desfasoara activitatea.

In luna aprilie 2013, echipa CSRmedia.ro a organizat prima Gala dedicata exclusiv domeniului CSR –Romanian CSR Awards 2013 (www.csrawards.ro) – competitie in cadrul careia au fost premiate cele mai bune proiecte de CSR realizate in anul 2012 de companiile romanesti. Evenimentul a reunit peste 140 de persoane, reprezentanti a peste 80 de companii autohtone.

Imediat dupa Gala, in luna mai 2013, impreuna cu Ernst & Young Romania, echipa CSRmedia.ro a lansat 2013 Studiul “Tendinte si Realitati CSR in Romania” – Primul studiu despre Responsabilitatea Corporativain Romania ca instrument strategic. Studiul a fost lansat Gratuit catre specialistii de CSR, dar si catre publicul larg.

Echipa CSRmedia Network multumeste public tuturor Colaboratorilor si Partenerilor care ne-au sustinut si au avut incredere in noi!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...

Featured

Nestlé si-a propus ca pana in 2025 sa utilizeze doar ambalaje 100% reciclabile sau reutilizabile si sa reduca utilizarea materialelor plastice noi cu o...

Featured

Cu sprijinul LIDL România, Fundația pentru SMURD continuă extinderea programului național de dotare a celor mai aglomerate orașe din țară cu motociclete de intervenție...