Platforma RomaniaPozitiva.ro duce Binele spre actiune

RomaniaPozitiva martie 2014 Platforma de informatie si educatie pozitiva RomaniaPozitiva.ro va fi mai aproape de cititorii sai, printr-un concept nou si un design imbunatatit, adaptat pentru mobil si tableta. Dupa 8 ani de la infiintare si 11.000 de articole publicate, schimbarea a fost necesara pentru ca platforma sa poata fi vizitata cu usurinta de pe orice gadget in cadrul unei experiente placute si utile de navigare. Totodata, platforma Romania Pozitiva isi propune sa duca binele in viata de zi cu zi, unde e cea mai mare nevoie de el. De aceea, le propune cititorilor o serie de ateliere de gandire pozitiva, aplicata pentru rezolvarea problemelor, precum si workshop-uri de antreprenoriat social, pentru cei care vor sa genereze prin activitatile lor un impact pozitiv asupra societatii. Urmatoarele Ateliere de Gandire Pozitiva utila in rezolvarea problemelor sunt planificate pentru Bucuresti in data de 2 aprilie, pentru Cluj in 29 aprilie si pentru Timisoara in luna mai.

Florin Ghinda_RomaniaPozitiva.ro„Ne dorim ca exemplele pozitive de pe RomaniaPozitiva.ro sa ii inspire pe cititorii nostri sa fie mai curiosi si atenti. La fel ca pana acum, vom continua sa oferim vizibilitate cazurilor de buna practica si informatiilor pozitive din Romania, sustinand initiativele de schimbare in bine, pentru a construi impreuna o societate de care sa fim mandri. In acelasi timp, trecem la un nou nivel si le oferim romanilor mai multe resurse utile pentru invatare si dezvoltare, care sa ii ajute să privească spre partea plina a paharului si sa incurajeze implicarea lor in activitati cu o influenta pozitiva pentru comunitate”, a declarat Florin Ghinda, fondatorul platformei Romania Pozitiva.

Mai mult, pentru fiecare categorie (educatie, cultura, antreprenoriat social, coltul verde etc.) echipa Romania Pozitiva a invitat parteneri cu experienta pe domeniile respective ca sa isi impartaseasca punctele de vedere, in cadrul unor articole de opinie periodice, pentru a avea o imagine mai limpede despre status-ul domeniului respectiv pe Romania.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.