Plaza Romania si WWF aduc natura salbatica mai aproape de oras

Plaza Romania si World Wide Fund for Nature – Romania (WWF) dau intalnire tuturor prietenilor naturii in zilele de 28-29 iulie si 4-5 august.  Astfel, micii si marii exploratori pasionati de viata in salbaticie sunt asteptati de echipa WWF cu o serie de activitati educative si distractive. Copiii vor avea parte de povesti pline de aventura, vor face cunostinta cu familia Brunescu, o familie de ursi din Romania si vor invata sa construiasca o casuta pentru ei. Voluntarii WWF le vor povesti celor mici tot ce trebuie sa stie despre cum traiesc ursii bruni in padure, cu ce se hranesc, de ce le este amenintata casa si cum poate fi protejata.

„Plaza Romania se implica activ in procesul de responsabilizare a consumatorilor sai fata de natura, prin sustinerea  actiunilor WWF. Conform datelor oferite de WWF, numarul ursilor bruni din Romania este in continua scadere si de aceea e important sa tragem un semnal de alarma cu privire la protejarea acestei specii si mai ales asupra mediului in care aceasta traieste. Suntem incantati sa sustinem acest proiect cu o puternica latura educativa” a declarat Roxana Dumitru, Marketing Director Anchor Grup.

Impreuna cu voluntarii, copiii vor construi o casa pentru Ghinduta, mezinul familiei Brunescu, iar din materiale naturale (pietricele, ghinda, crengi, conuri, frunze, iarba), plastilina si hartie creponata vor fi ajutati sa faca o padure.  Copiii vor lasa un mesaj pentru Ghinduta si familia lui, iar cel mai creativ copil il va putea lua acasa, intruchipat de un ursulet de plus marca WWF. Cel mai creativ element din padurea lui Ghinduta va fi rasplatit cu un tricou WWF.

„Pentru ca o organizatie sa reuseasca sa fie cat mai eficienta, cat mai transparenta si cat mai utila, avem mare nevoie de ajutorul tuturor oamenilor carora le pasa de natura. Avem nevoie de ei ca sa ne ajute in popularizarea programelor, ca sa le aratam autoritatilor ca si prioritatile noastre sunt importante si, mai ales, avem nevoie de ei ca sa dispunem de resursele necesare pentru activitatile noastre”, a declarat Magor Csibi, director WWF-Romania.

Proiectul WWF dedicat constientizarii publicului larg cu privire la situatia padurilor din Romania va continua si in Bucuresti Mall in weekendurile 11-12 august si 18-19 august.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.