Policolor a donat materiale de 200.000 de euro in cadrul proiectelor de responsabilitate sociala

PolicolorPolicolor s-a implicat activ, si in acest an, in proiecte de responsabilitate sociala, bugetul total alocat doar pentru materiale fiind de peste 200.000 euro. Organizatiile neguvernamentale si comunitatile locale au beneficiat de donatii care au insemnat materiale de constructii, vopsele si lacuri Policolor. Mai mult, in acest an, Policolor a demarat o ampla campanie de responsabilitate sociala, Redescopera Culorile Romaniei, campanie cu doua obiective majore: sa sprijine satele romanesti si comunitatile de lor prin reinvierea culorilor specifice, readucandu-le astfel in circuitul turistic pentru ca romanii sa se bucure de ele si economia locala sa renasca si, pe de alta parte, sa schimbe zonele urbane din gri, in zone pline de culoare, oferind orasului optimism, vazut ca o oaza de linistPolicolor campanie CSRe in stresul cotidian.

Marius Vacaroiu PolicolorIn 2015 am continuat sa contribuim in mod real la dezvoltarea comunitatilor din Romania. Ne-am implicat in proiecte care inseamna foarte mult pentru noi ca organizatie. Ne bucuram si suntem onorati de fiecare data cand stim ca am sprijinit comunitatile locale, civile, ONG-urile din Romania. Datoram acest lucru tuturor celor care s-au implicat activ, oamenilor cu care lucram zilnic si persoanelor pe care le-am intalnit in organizatiile partenere, carora le multumim”, a declarat Marius Vacaroiu, Director General al Policolor.

In cadrul campaniei Culorile Romaniei, Policolor a inclus mai multe proiecte: comuna Ciocanesti, din Bucovina, a primit 3 tone de materiale pentru realizarea soclurilor si aproximativ 700 de kilograme de vopsea lavabila in nuantele specifice motivelor traditionale din zona pentru pictarea la exterior a caselor; la Constanta a fost demarata actiunea prin care cele 5 vapoare care marcheaza intrarile in oras sunt transformate prin culoare in obiecte de arta urbana, iar in Bucuresti a fost pusa in circulatie Hora, prima locomotiva pictata cu motive traditionale din Romania, proiect inclus in campanie, al carui beneficiar este CFR Calatori si romanii care calatoresc cu trenul.

Acest an a insemnat pentru Policolor si implicarea in numeroase alte proiecte pentru comunitate:

  • World Vision, sprijin pentru scoli: Policolor a donat materiale necesare reamenajarii mai multor scoli din judetele Cluj, Dolj, Ialomita, Iasi si Valcea. Una dintre unitatile care au prins culoare prin produsele oferite este scoala primara din comuna doljeana Leordeasa, cu o vechime de peste o suta de ani.
  • Habitat for Humanity Romania: Au fost donate materiale de constructii pentru imbunatatirea mai multor locuinte din localitatile Radauti, Beius si Oradea, acolo unde asociatia Habitat for Humanity Romania construieste si renoveaza locuinte cu sprijinul voluntarilor.
  • Ziua Dovleacului Buzau – Dovleci pictati cu Policolor: Activitati extracurriculare in care sunt implicati copiii din comunitatile din Romania.
  • Gradinita Sfanta Ecaterina din Brasov: donatii de vopsea si coloranti.
  • Asociatia Diaconia din Brasov: donatii de vopsea lavabila de interior pentru sustinerea familiilor nevoiase din judetul Brasov.
  • Spitalul orasenesc din Nasau: donatii de peste 3 tone de vopsea lavabila de interior.
  • Universitatea Politehnica Bucuresti: Facultatea de Chimie, donatie de materiale de constructii pentru Caminele P1 si P2.
  • Zilele Vecinatatii, Sibiu: donatie de sute de litri de vopsea lavabila si email pentru renovarea a cinci scari de bloc.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.