Policolor investeste un sfert de milion de euro in proiectul “Redescopera culorile Romaniei”

Redescopera Culorile Romaniei - imgine eveniment 1Policolor sustine cu materiale , burse si prin parteneri renovarea murala si pictarea statiilor de metrou Aurel Vlaicu si Piata Romana precum si a 180 de case din Ciocanesti, Bucovina. Compania invita personalitatile care folosesc culoarea in viata profesionala sa intre in Clubul Ambasadorilor Culorii, parte din proiectul Redescopera culorile Romaniei. Investitia companiei in proiectul de anvergura nationala este estimata la aproximativ 250.000 de euro. Campania are doua obiective majore: sa sprijine satele romanesti si comunitatile de acolo prin reinvierea culorilor specifice, readucandu-le astfel in circuitul turistic pentru ca romanii sa se bucure de ele si economia locala sa renasca iar, pe de alta parte, sa schimbe zonele urbane din gri, in zone pline de culoare, oferind orasului optimism, o oaza de liniste in stresul cotidian. Primele proiecte au drept parteneri Metrorex (directie urbana) si primaria Ciocanesti, jud. Suceava.Policolor campanie CSR - 15 ani cu Spor petrila 2

Marius Vacaroiu, CEO PolicolorAm cautat proiecte unice care ar avea nevoie de culoare si am gasit. Primul proiect in care ne-am implicat este metroul bucurestean, un proiect de interes public care la momentul lansarii lui a reprezentat o inovatie absoluta pentru Romania. Cel de-al doilea proiect este comuna Ciocanesti din judetul Suceava, loc in care traditia a fost liant pentru a mentine unita comunitatea. Ne onoreaza increderea pe care am primit-o din partea partenerilor de proiect pentru a da curs propunerii noastre. La fel de mult ne onoreaza deschiderea cu care au primit provocarea studentii si cadrele didactice din Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu Bucuresti si din cadrul Asociatiei Absolventilor Urbanisti si Peisagisti din Romania”, a declarat Marius Vacaroiu, director general executiv Policolor.

Investitia consta in furnizarea de catre Policolor a materialelor necesare (tencuieli, vopsele, lacuri, grunduri, emailuri etc) pentru renovarea si punerea in valoare a obiectivelor de interes public stabilite prin parteneriat, in sprijin logistic pentru implementare, premii si burse acordate in cadrul diferitelor competitii derulate pe parcursul anului 2015. Proiectul presupune, printre altele, tencuirea si pictarea a mii de metri patrati din incinta statiilor de metrou Aurel Vlaicu si Piata Romana , astfel incat cei care calatoresc cu metroul sa gaseasca inauntru parti din Romania frumoasa. Pictarea statiilor se va face cu creatii semnate de studenti si absolventi ai facutatilor de arhitectura, urbanism, arte , avand drept tema generala- Culorile Romaniei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.