Policolor sprijina tinerii designeri si arhitecti romani

Grupul Policolor Orgachim, producator cu traditie pe piata vopselelor, sustine – ca partener principal – concursul de idei Inspired, proiect ce promoveaza demersul creativ al tinerilor talentati din toate centrele universitare din Romania. Unul dintre telurile Policolor este acela de a aduce culoarea in cromatica localitatilor tarii, in conditiile in care – potrivit unui studiu realizat pentru companie – alegerile cromatice ale romanilor sunt in continuare foarte limitate. In prezent 65% dintre romani aleg albul pentru decorarea interioarelor locuintei, urmatoarele culori preferate fiind galben pai si bej.

„Sustinem concursul pentru ca pretuim dedicatia arhitectilor, designerilor, pictorilor si a tuturor celor se implica activ in promovarea artelor. Admiram si incurajam pe cei care ies din tipare si ne fac sa ne bucuram de culoare. Vrem sa scapam de monocromismul, cenusiul si ternul urbelor noastre. Dorim sa incurajam realizarea unei identitati cromatice moderne pentru fiecare casa, cladire publica, sat sau oras, in armonie cu traditiile noastre nationale”, a declarat Narcis Obeada, director general adjunct al Policolor Orgachim.

Organizat de Asociatia Inspired, concursul de idei national, desfasurat online, promoveaza si sustine viitorul profesional al studentilor talentati. Aflat la a sasea editie, cel mai important concurs de creativitate pentru tineri din Romania este, totodata, si o platforma de lansare pentru concurentii celor 10 domenii, punand la dispozitia lor colaborari cu nume importante din industria respectiva si experienta membrilor juriului.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.