Porsche Finance Group sustine cu voluntari si 30.000 euro SOS Satele Copiilor

Porsche Finance Group sustine realizarea si montarea de panouri solare in complexul de case familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti cu o echipa de 130 de angajati si o contributie de aproape 30.000 de euro. Echipele de voluntari ale Porsche Finance Group au lucrat la sfarsitul lunii septembrie, timp de o zi, la constructia celor zece colectoare solare alaturi de facilitatorii organizatiei ViitorPlus, coordonatorul proiectului. Ca urmare a acestei initiative costul realizarii colectoarelor a fost redus cu 70% din totalul necesar in cazul realizarii panourilor cu o firma specializata. Echipamentele (prin intermediul carora apa utilizata in cladiri va fi incalzita utilizand energia solara-regenerabila) au fost construite in cadrul proiectului Regenesys al organizatiei ViitorPlus. Initiativa face parte din strategia de responsabilitate sociala a Porsche Finance Group de a sustine pe termen lung dezvoltarea comunitatilor in care activeaza, atat prin contributii financiare, cat si prin implicarea angajatilor in proiecte educationale si pentru sanatate.

“Ma bucura nespus faptul ca m-am alaturat unei echipe pentru care implicarea in folosul comunitatii este atat de importanta, mai ales ca vorbim despre parteneriate pe termen lung. Astfel, in acest an ne implicam tot mai puternic in proiectele pe care le sprijinim, nu doar financiar, ci mai ales prin prezenta echipei de angajati PFG ca voluntari in aceste proiecte. Le multumesc echipelor de lucru ale Porsche Finance Group pentru timpul si dedicarea pe care le-au investit in acest proiect care are beneficii atat pentru copii, cat si pentru mediu”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group. 

Cu sprijinul Porsche Finance Group, colectoarele solare vor fi montate si puse in functiune pana la finalul lunii noiembrie in complexul de case ce alcatuieste SOS Satul Copiilor Bucuresti:

Porsche Finance Group a stabilit initiativele din domeniul educatiei si sanatatii ca fiind prioritare in planul sau de implicare sociala. Astfel, compania se implica in proiecte de responsabilitate sociala corporativa adaptate la necesitatile educationale si de sanatate ale comunitatilor in care activeaza.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.