Porsche Romania a donat 25.000 de euro pentru Big Build 2012

Porsche Romania a donat 25.000 de euro pentru evenimentul de constructie accelerata Big Build 2012, organizat de Habitat for Humanity Romania in perioada 01-05 octombrie 2012, cu ocazia Zilei Mondiale a Locuirii. In cadrul acestui eveniment 500 de voluntari au lucrat la realizarea a 8 case in localitatea Preajba, judetul Dolj si la alte 6 locuinte in Oradea, judetul Bihor.

“Sustinem proiectele Habitat for Humanity Romania de cativa ani deja, si intotdeauna am fost mai mult decat multumiti de rezultatele acestora. Insa faptul ca in acest an am vazut cu ochii nostri ce inseamna efectiv munca voluntarilor in folosul comunitatii, atribuie o conotatie speciala colaborarii noastre. Colaborare care suntem siguri ca va continua”, a declarat Anca Ghenescu, Corporate PR, Porsche Romania.

De mai multi ani, compania Porsche Romania susține prin sponsorizari proiectele Habitat for Humanity Romania legate de construcția sau renovarea caselor pentru persoane vulnerabile, aflate in nevoie de locuire. Pana in prezent, compania a contribuit la reconstructia caselor dupa indunatiile din 2010, campania „Daruieste demnitate”, la proiectul Big Build 2011 la care peste 800 de voluntari au construit 10 case in 5 zile si la campania „Adevarul este in inima ta!”.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.