Porsche Romania ofera 396.000 de lei prin programul Mobilizam excelenta

Porsche_ Mobilizam Excelenta_Design_UrbanPorsche Romania a lansat primul sau program de responsabilitate sociala – Mobilizam excelenta, dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti. Programul are trei directii strategice, respectiv: Design urban, Eco-inovatie si Excelenta in educatie. Pentru fiecare dintre aceste directii sunt finantate intre 1 si 5 proiecte, in functie de bugetele propuse de proiectele aplicante. Fondul total de finantare pentru fiecare dintre directii este de 122.000 de lei. Organizatorii vor selecta, prin apeluri publice, proiecte de revitalizare urbana si initiative care exploreaza inovativ ecologia, economia de resurse si reciclarea, respectiv bursieri care fac performanta in arta, Porsche_ Mobilizam Excelentadesign, sport si stiinte exacte. Aplicatiile vor fi jurizate de comitete de selectie independente, formate din experti recunoscuti din diferite domenii. Bugetul total al programului este de 396.000 de lei.

brent-valmar-porsche„Modul in care am ales sa ne construim campania de implicare responsabila in comunitatea locala si modul in care intentionam sa sustinem ideile tinerei generatii este o premiera pentru Porsche Romania, dar si pentru piata auto din Romania in general. Sprijinim eco-inovatia, in continuarea angajamentului marcilor noastre de a folosi tehnologii progresive si de a proteja mediul. Stimulam design-ul urban, deoarece vrem sa ne aducem contributia in orasele in care ne desfasuram activitatea, pentru ca acestea sa fie frumoase, eficiente si functionale, la fel ca masinile pe care le distribuim. Investim in excelenta in educatie, pentru ca ne dorim sa facem afaceri intr-o comunitate locala in care tinerii, la fel ca angajatii nostri, fac performanta in cariera si sunt modele de comportament responsabil”, a declarat Brent Valmar, Director General Porsche Romania.

In cea de-a doua etapa, incepand cu luna septembrie, programul se va adresa copiilor si tinerilor cu rezultate de performanta in arta, design, sport si stiinte exacte. Porsche_ Mobilizam Excelenta_EducatieAcestia vor primi burse de excelenta in cea de-a treia directie strategica a programului, Excelenta in educatie. Bugetul pentru aceasta arie este de 122.000 de lei, urmand sa fie selectati intre 3 si 10 bursieri, in functie de nevoile acestora.

Proiectele inscrise si bursierii vor fi selectati cu ajutorul unor comitete independente de selectie. Dupa selectie va avea loc si o campanie publica de votare pe site-ul programului.

Proiectele si bursierii cu cele mai multe voturi vor primi fonduri suplimentare, un buget aditional de cate 10.000 de lei fiind pus la dispozitia cate unui castigator pentru fiecare directie strategica.

Directiile strategice ale acestui program au fost validate impreuna cu angajati, clienti si parteneri de afaceri ai companiei. In cadrul acestei campanii, Porsche Romania va folosi instrumente obiective de masurare a impactului, recunoscute la nivel international, respectiv Social Return on Investment (SROI) – metodologie care masoara valoarea economica, sociala sau de mediu generata si/sau degradata de o organizatie sau un proiect.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.