Porsche Romania sustine cu 13.000 de euro proiectul “Masa pe roti”

Porsche Romania, impreuna cu Porsche Leasing Romania, au sponsorizat cu 13.000 de euro proiectul „Masa pe roti”, derulat de Serviciul de Ajutor Maltez in Romania. Suma acopera o mare parte a costurilor pe care le implica acest proiect in anul 2014. Proiectul „Masa pe roti” are ca scop sprijinirea persoanelor de varsta a treia prin furnizarea gratuita a unei mese calde zilnice la domiciliu. Beneficiarii din capitala sunt 20 de varstnici imobilizati la domiciliu datorita bolilor de care sufera, cu venituri mult sub minimul necesar pentru supravietuire, fara ajutor din partea apartinatorilor, oameni singuri și neputinciosi. Pe langa asigurarea unei hrane calde zilnice, suficient de consistente pentru a mentine sanatatea deseori precara a beneficiarilor, acestia beneficiaza de servicii de asistare sociala si monitorizare permanenta, completate cu actiuni menite sa reduca sentimentul de singuratate, neapartenenta si izolare sociala.

Sustinerea programului „Masa pe roti” a devenit mai mult decat o traditie pentru Porsche Romania. Ne-am implicat si atasat de acest proiect atat de frumos si ni se pare cat se poate de natural sa vrem sa il sprijinim si in continuare. Suntem constienti de impactul benefic pe care programul il are asupra celor care au cea mai mare nevoie de el. Nu am putut sa ramanem indiferenti la un asemenea demers impresionant”, a declarat Anca Ghenescu, CSR Project Manager Porsche Romania SRL.

In prezent hrana este transportata in conditii optime la domiciliul beneficiarilor cu autoutilitara Volkswagen Caddy donata in octombrie 2012 de Porsche Romania, masina care a parcurs pana in prezent 25.014 km!

Programul „Masa pe roti” este un program traditional al Serviciului de Ajutor Maltez in Romania. In cursul anului 2012, aproape 40.000 de portii de mancare au fost livrate celor 134 de beneficiari din intreaga tara: Bucuresti (20 de beneficiari), Cluj-Napoca (25), Sibiu (5), Timisoara (84).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.