Posta Romana aduna jucarii pentru copiii saraci

In perioada 14 noiembrie – 16 decembrie, Posta Romana  deruleaza campania nationala „Mos Craciun vine cu daruri de la Posta Romana”, ce are ca scop colectarea de jucarii si jocuri educative. Toate jucariile stranse vor fi daruite copiilor care provin din familii sarace.

“Compania Nationala Posta Romana a actionat constant si a fost un partener stabil in organizarea unor actiuni de ajutorare a copiilor orfani, precum si a acelora care provin din familii defavorizate ori cu mare risc social”, spun reprezentantii companiei.

Oricine doreste sa doneze jucarii sau jocuri educative pentru a aduce un zambet pe chipul copiilor, o poate face in oficiile postale din orasele din tara.

Directionarea cadourilor colectate se va realiza, in perioada 19-23 decembrie, in urma unei consultari la nivelul Oficiilor Judetene de Posta cu Inspectoratele Scolare Judetene si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care vor stabili, de comun acord, scolile speciale, gradinitele si casele de copii din judet catre care se vor indrepta donatiile.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.