Praktiker incurajeaza colectarea selectiva a deseurilor

Praktiker Romania participa la Recicloniada – un maraton al reciclarii organizat de Apa Nova Bucuresti, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, care va avea loc astazi, in Centrul Vechi al Capitalei. La standul Praktiker din cadrul evenimentului vizitatorii care aduc pentru reciclare unelte electrice vechi si becuri vor primi un voucher de cumparaturi Praktiker, in valoare de 30 de lei si, respectiv, de 10 lei. Acestea vor putea fi folosite in orice magazin Praktiker din Bucuresti, in perioada 29 iunie – 12 iulie, la cumparaturi in valoare de minim 300 de lei sau de 100 lei – in functie de valoarea voucherului.

„Una dintre valorile de baza ale companiei Praktiker este grija pentru mediul inconjurator, iar aceasta s-a materializat, de-a lungul timpului, in mai multe campanii si activitaţi derulate in magazinele noastre, cu sprijinul unor parteneri specializati, precum Rorec si Recolamp. Mai mult decat atat, in magazinele Praktiker exista „colturi verzi”, unde sunt colectate echipamentele electronice vechi si prin care ne incurajam clientii sa recicleze”, a declarat Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.   

Bucurestenii care vor veni maine pe strada Lipscani se vor intalni cu cele mai importante organizatii de mediu si proiecte urbane. La Recicloniada, vizitatorii vor gasi, de asemenea, ateliere eco, spatii verzi de relaxare, concursuri cu premii surpriza si concerte. Asociatiile de reciclare vor colecta pet-uri, hartie, sticle, doze de aluminiu, tonere si cartuse de imprimanta, becuri sau electronice uzate aduse de bucuresteni.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.