Premiu romanesc la competitia internationala Freshhh organizata de Grupul MOL

La competitia internationala de petrol si gaze Freshhh2013, organizata de Grupul MOL, echipa Lotus de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca a ocupat locul al treilea dintre cele zece finaliste si a castigat un premiu de 3.000 de euro. Aflata la cea de-a saptea editie, competitia a atras in acest an un numar record de participanti, fiind inregistrati peste 2.600 de studenti din mai mult de 60 de tari, grupati in 887 de echipe. Programul Freshhh are ca scop atragerea si dezvoltarea de tinere talente pentru operatiunile Grupului MOL si transformarea tinerilor intr-una din cele mai importante axe de sustinere a companiei. In 2013, castigatoare a fost desemnata echipa DDR de la Universitatea Heriot-Watt din Marea Britanie.

“Programul Growww pentru tineri absolventi, Academia PIMS, programul de burse post-universitare programul Freshhh, au ca scop sa atraga si sa dezvolte tinere talente pentru operatiunile companiei. Creatitivatea, ideile proaspete si noile perspective sunt apreciate in Grupul MOL, astfel incat tinerii care pot aduce aceste abilitati in companie sunt esentiali pentru cresterea noastra viitoare”, a declarat Zsolt Hernádi, Chairman & CEO, MOL Group.

In finala competitiei s-au calificat o echipa din Austria, una din Marea Britanie, trei din Croatia, doua din Ungaria, una din Romania, una din Slovacia si una din Serbia. Juriul international a acordat primul premiu, in valoare de 9.000 de euro, echipei “DDR” de la Universitatea Heriot-Watt din Marea Britanie. Echipa “3 Tage Wach”, formata din studenti de la Universitatea Tehnica si Economica din Budapesta si de la Universitatea Andrássy din Budapesta a castigat al doilea premiu, in valoare de 6.000 de euro, in vreme ce echipa “Lotus” de la Universitatea Babes-Bolyai din Romania a castigat premiul al treilea, in valoare de 3.000 de euro. Membrii celorlalte sapte echipe au primit tablete electronice. In plus, unul dintre obiectivele cheie al tuturor finalistilor Freshhh a fost, in mod firesc, sa inceapa constructia unei cariere in Grupul MOL, iar competitia a reprezentat un prim pas ideal pe acest drum.

De la prima editie din 2007, la competitie au participat peste 10.000 de studenti din aproape 70 de tari. Pe langa premii, cei mai talentati studenti primesc si oportunitatea unei cariere internationale in cadrul Grupului MOL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.