Premium Porc Group cauta Idei verzi la elevii din Vrancea, prin Bursa Proiectelor Scolare

Bursa Proiectelor Scolare2018Grupul de companii Premium Porc a dat startul celei de-a VI-a editii a ”Bursei Proiectelor Scolare”, un eveniment ce isi propune sa incurajeze educarea elevilor de gimnaziu in vederea colectarii selective, precum si a necesitatii reciclarii deseurilor din plastic. 

Cu sloganul ”Fara plastic e fantastic”, ”Bursa Proiectelor Scolare” lanseaza elevilor de gimnaziu din judetul Vrancea provocarea de a realiza o campanie de colectare de PET-uri. Copiii vor trebui sa stranga minim 3000 de dopuri pe care, ulterior, sa le utilizeze in realizarea un proiect de reciclare creativa.  Prezentarea produselor realizate de copii va avea loc in data de 9 decembrie, la Sala Polivalenta Focsani, in cadrul unei competitii publice.

Marele premium, in valoare de 17 500 de euro, este dedicat scolii din care echipa castigatoare face parte. Banii oferiti de Premium Porc Group vor ajuta la dotarea scolii, in functie de alegerea echipei, fie cu un latorator IT, cu un teren de sport, ori cu un laborator de stiinte ale naturii .

 Pe langa premiul de 17.500 euro, grupul de companii Premium Porc va oferi premii si elevilor din echipele castigatoare. Astfel, elevii echipei situate pe locul I vor primi laptop-uri, pentru locul II vor fi premiati cu cate o tableta, iar membrii echipei de pe locul III se vor bucura de cate un smartphone.

  Criteriile de jurizare cuprind atat evaluarea din partea unei comisii oficiale, cu reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea, dar si ai primariei orasului Focsani, precum si voturi de popularitate din partea sustinatorilor, in ziua evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.