Prima etapa de evaluare din Programul de granturi „Raiffeisen Comunitati” s-a incheiat

Raiffeisen BankPrima etapa de evaluare a aplicatiilor inscrise in competitia de proiecte „Raiffeisen Comunitati” 2014 s-a incheiat. Din totalul de 232 scrisori inscrise in concurs, 93 au promovat in etapa urmatoare, cea de depunere a propunerilor de proiect, care are loc pana pe 31 august. Aplicatiile au fost depuse de 202 organizatii neguvernamentale, 24 institutii de invatamant de stat si 6 spitale de stat din toata tara si au vizat una dintre cele trei categorii eligibile: servicii sociale si de sanatate (148), educatie financiara (59) si ecologie urbana (25). Reprezentantii fiecarui proiect au fost informati prin e-mail daca scrisorea de intentie depusa a fost acceptata (a trecut in etapa urmatoare) sau a fost respinsa. Cele 93 de aplicatii acceptate sunt din domeniile: servicii sociale si de sanatate (71), educatie financiara (15) si ecologie urbana (7).

“Un juriu Raiffeisen Bank a evaluat scrisorile de intentie in functie de opt criterii de eligibilitate: identificarea problemei, scopul si obiectivele proiectului, grupuri tinta, activitati si rezultate, impact asteptat, recomandare, utilizarea transparenta a fondurilor si buget”.

A doua etapa a programului se desfasoara pana pe 31 august 2014 si este dedicata celor 93 de aplicanti ramasi in cursa pentru finantare. Acestia sunt invitati sa depuna o propunere de proiect, prin completarea si transmiterea formularului online de pe platforma www.raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi. Aplicantii au ocazia sa ofere mai multe detalii cu privire la proiectele inscrise in concurs, menite sa-i ajute pe voluntarii Raiffeisen sa promoveze in etapa finala cele mai bune proiecte.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.