CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Prima iesire la teatru pentru copiii neajutorati, cu ajutorul KFC Romania

KFC Romania, in colaborare cu Centrul de Plasament Voluntari,  a organizat pentru un grup de aproximativ 30 de copii o zi cu totul speciala in care acestia au putut simti ca e ziua lor si ca sunt sarbatoriti in luna copiilor.  Programul a cuprins un tur scurt de vizitare a Bucurestiului, vizionarea piesei de teatru „Alba ca zapada si cei 7 pitici” si servirea mesei in restaurantul KFC Unirii. Cel mai emotionat moment pentru copii a fost cu siguranta acela in care au pasit intr-o sala de teatru si au avut posibilitatea de a intra in contact cu actorii si cu povestea pe care unii dintre acestia o stiau de la scoala.

„Ne bucuram ca am putut fi alaturi de copiii de la Centrul de Plasament Voluntari si ca le-am putut oferi sansa de a vedea prima lor piesa de teatru. Ne dorim ca situatia copiilor defavorizati sa nu ramana uitata si sa incercam cu totii sa-i ajutam pentru a  avea o viata normala. Vom continua astfel de proiecte si in viitor”, a declarat Cristina Porumbel, Asistent de Marketing KFC Romania.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. Pana in prezent, compania a venit in sprijinul comunitatilor alaturandu-se campaniilor de strangere de fonduri pentru persoanele devaforizate –“Vreau in clasa a noua”, „Mame bune, copii sanatosi”, “Eu cum ajung la scoala”-, sustinand dezvoltarea tinerilor – proiectul “Arta uneste sufletele fara discriminare” dedicat copiilor cu deficiente de vedere, programul de acordare de burse KFC Student sau prin initierea de actiuni pentru protejarea mediului inconjurator – programul national “Imi place Romania curata”, precum si sustinerea proiectului „Copacul de hartie”.

 

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.