PRIMER: Programul pe pre-accelerare pentru idei de afaceri din domeniul energiei

Vizual Primer BVCea de-a doua editie a programului de pre-accelerare InnoEnergy PRIMER va avea loc in perioada 14-16, respectiv 21-22 februarie.

La acesta se pot inscrie companii, cu precadere start-up-uri cu idei inovatoare din domeniul energiei, mobilitatii, smart city si domenii conexe. Acestea beneficiaza de sesiuni de indrumare de business  pentru a aplica ulterior in programele de accelerare ale EIT InnoEnergy, motorul de inovare pentru energie durabila in Europa, dar si pentru a atrage finantari si investitii din partea acestei organizatii europene.

Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri – CATTIA, va gazdui aceasta editie din Brasov.

Companiile interesate se pot inscrie aici pana pe 12 februarie.

Programul consta in mai multe sesiuni de coaching si workshop-uri pe durata a patru zile, sustinute de mentori profesionisti, experti din industrie si antreprenori cu experienta. Pe 22 februarie va avea loc Demo Day, unde fiecare echipa va sustine cate un pitch in limba engleza, cu durata de patru minute, urmat de o sesiune de Q&A de trei minute. Demo Day are rolul de a pregati echipele pentru alte competiții de acest tip si pentru a le ajuta sa sustina o prezentare structurata a ideii de business.

In cadrul programului, echipele vor beneficia de:

  • Acces la instrumente si metodologii necesare in dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si a afacerii;
  • Indrumare in alegerea si adaptarea unor modele de afaceri adecvate;
  • Training pentru sustinerea pitch-ului;
  • Feedback de la experti din industrie;
  • Indrumare in elaborarea unui set de livrabile utile in aplicarea la programul de accelerare Highway al EIT InnoEnergy. Acestea includ: scrisoare de intentie, strategie de piata, roadmap, peisaj competitiv care fac parte din seria de documente care sunt solicitate de orice potential investitor.

1 Response

  1. Magda spune:

    Multumesc pentru informatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.