Procter&Gamble achizitioneaza electricitate regenerabila

PGCompania Procter & Gamble anunta ca si-a atins obiectivul pentru anul 2020 de a cumpara energie electrica regenerabila 100% in Statele Unite si Canada.

Compania si-a depasit obiectivul initial prin extinderea achizitiei de electricitate complet regenerabila in Europa de Vest. Aceste trei piete sunt printre cele mai importante si reprezinta mai mult de 70% din energia electrica achizitionata de P&G.

Angajamentul a fost atins mai devreme decat era de asteptat si reprezinta un impuls important pentru atingerea obiectivului P&G de a cumpara 100% energie electrica regenerabila in intreaga lume pana in 2030.

„Suntem mandri de eforturile noastre de a reduce amprenta asupra mediului si de a face lumea un loc mai bun pentru generatiile urmatoare. Obiectivul nostru principal este si va continua sa fie, sa oferim cele mai bune produse in care consumatorii nostri pot avea incredere, cu asigurarea ca in spatele fiecarui articol P&G exista un lant de aprovizionare angajat in responsabilitatea mediului”, a spus Virginie Helias, directorul sustenabilitatii P&G.

Prin lansarea de noi proiecte si, in acelasi timp, continuand sa cumpere energie electrica din surse regenerabile, P&G spera sa stimuleze inovatia, investitiile si tranzitia la energia regenerabila pentru companiile de servicii regionale care furnizeaza energie catre 150 de locatii din intreaga lume.

Sursa foto: pg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.