PRODAL 94 doneaza un milion de litri de apa spitalelor din Romania

prodal carpatinaCompania Prodal 94 doneaza un milion de litri de apa Carpatina spitalelor de boli infectioase din Romania si spitalelor suport desemnate pentru tratarea pacientilor.

La nivelul companiei a fost desemnata o echipa operationala dedicata, care coordoneaza intreg procesul logistic incepand cu centralizarea nevoilor si livrarea cantitatilor necesare de apa si care colaboreaza indeaproape cu asociatiile si fundatiile implicate in campanii de ajutorare. Deja au fost facute primele livrari catre cinci spitale din Bucuresti, iar in zilele urmatoare vor fi facute livrari si catre spitalele din tara.

“Este un moment in care trebuie sa sustinem prin orice mijloace eforturile medicilor si ale cadrelor medicale din spitalele din Romania care trateaza si ofera asistenta medicala specializata, dand dovada de solidaritate si recunostinta. Gandul nostru se indreapta si catre pacienti, carora le dorim sa se recupereze cat mai repede si sa revina sanatosi alaturi de cei dragi. In contextul recentei pandemii globale, care afecteaza si in Romania calitatea vietii si dinamica intregului sector economic, orice resursa este extrem de utila, iar noi toti trebuie sa dam dovada de unitate si responsabilitate”, a declarat Florin Radulescu, Director General, Carpatina S.A. si Lipomin S.A.

Cu o prezenta de peste 26 de ani in industria bauturilor alcoolice, atat pe piata din Romania, cat si la nivel international, compania Prodal 94 a achizitionat la inceputul acestui an Carpatina si Lipomin, doua companii producatoare de apa minerala plata si apa minerala carbogazoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.