Profi a anuntat lista celor 252 de scoli ce vor fi dotate cu echipamente IT

PROFI Rom Food a anuntat cele 252 de scoli castigatoare ale campaniei de responsabilitate sociala “Profi te premiaza”, editia 2012. Astfel, fiecare dintre cele 126 de magazine PROFI, existente la momentul lansarii campaniei, a decernat cate un premiu intai (o retea compusa din 15 netbook-uri, un laptop si un router WiFi) si un premiu doi (un videoproiector). Campania, ce s-a derulat intre 13 august – 15 noiembrie, a declansat atat entuziasmul institutiilor scolare, cat si o concurenta puternica intre ele. In cele trei luni in care s-a desfasurat campania s-a intregistrat un numar impresionant de voturi, respectiv: 1.294.271 de tichete inscrise si 142.528.412 de puncte acordate la nivel national.

“Am lansat campania “PROFI te premiaza!” din dorinta de a sprijini comunitatile in care suntem prezenti zi de zi prin magazinele noastre. Avem convingerea ca cele 3.632 calculatoare si 226 de videproiectoare donate scolilor in cei doi ani de derulare a campaniei sporesc sansele unui viitor de succes pentru cateva sute de mii de copiii care locuiesc si se formeaza in vecinatatea magazinelor noastre”, a declarat Pawel Musial, Director General al PROFI Rom Food.

Numele unitatilor castigatoare a fost decis prin vot de catre cei care frecventeaza magazinele PROFI. Mai mult, campania din acest an a inclus si o caravana nationala care a permis scolilor sa demonstreze talentele si abilitatile elevilor lor, in incercarea de a obtine voturile cat mai multor sustinatori.

Lista scoli castigatoare Profi te premiaza 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.