Profi a anuntat lista celor 252 de scoli ce vor fi dotate cu echipamente IT

PROFI Rom Food a anuntat cele 252 de scoli castigatoare ale campaniei de responsabilitate sociala “Profi te premiaza”, editia 2012. Astfel, fiecare dintre cele 126 de magazine PROFI, existente la momentul lansarii campaniei, a decernat cate un premiu intai (o retea compusa din 15 netbook-uri, un laptop si un router WiFi) si un premiu doi (un videoproiector). Campania, ce s-a derulat intre 13 august – 15 noiembrie, a declansat atat entuziasmul institutiilor scolare, cat si o concurenta puternica intre ele. In cele trei luni in care s-a desfasurat campania s-a intregistrat un numar impresionant de voturi, respectiv: 1.294.271 de tichete inscrise si 142.528.412 de puncte acordate la nivel national.

“Am lansat campania “PROFI te premiaza!” din dorinta de a sprijini comunitatile in care suntem prezenti zi de zi prin magazinele noastre. Avem convingerea ca cele 3.632 calculatoare si 226 de videproiectoare donate scolilor in cei doi ani de derulare a campaniei sporesc sansele unui viitor de succes pentru cateva sute de mii de copiii care locuiesc si se formeaza in vecinatatea magazinelor noastre”, a declarat Pawel Musial, Director General al PROFI Rom Food.

Numele unitatilor castigatoare a fost decis prin vot de catre cei care frecventeaza magazinele PROFI. Mai mult, campania din acest an a inclus si o caravana nationala care a permis scolilor sa demonstreze talentele si abilitatile elevilor lor, in incercarea de a obtine voturile cat mai multor sustinatori.

Lista scoli castigatoare Profi te premiaza 2012

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.