PROFI Rom Food a lansat campania “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”

Profi_campanie_Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!_2014 Compania PROFI Rom Food a lansat campania de responsabilitate sociala “Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”. Aceasta este desfasurata impreuna cu Asociatia Daruieste Viata, Asociatia Inima Copiilor, Asociatia Impreuna Pas cu Pas, Fundatia Mereu Aproape, Organizatia Salvati Copiii si Fundatia World Vision. In cadrul campaniei, fiecare dintre aceste organizatii are sanse egale sa intre in posesia unuia din cele trei premii de un milion de lei, 100 mii lei, respectiv 50 mii de lei puse la disProfi_campanie_Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!pozitie de catre PROFI si partenerii sai. Cei care vor decide prin vot numele castigatorilor sunt, si de aceasta data, clientii magazinelor PROFI.

Daniel Cirstea, director operational al PROFI Rom Food“Iubim copiii si ii sustinem in domenii care au nevoie de ajutorul nostru: viata si sanatatea. Cum specialitatea noastra este sa vindem rosii, si totodata dorim ca donatia pe care o facem sa duca la o schimbare semnificativa in bine, ne-am asociat cu mai multe ONG-uri care stiu cum e cel mai eficient sa fie folosita  resursa pe care o punem la dispozitie,” a declarat Daniel Cirstea, director operational al PROFI Rom Food.

Asociatia Daruieste Viata participa cu proiectul “Daruieste Viata copiilor bolnavi de cancer”; Asociatia Inima Copiilor a inscris proiectul “1 vot. 1 an de ajutor pentru copiii bolnavi de inima”; Asociatia Impreuna Pas cu Pas prezinta proiectul “O Scoala pentru fiecare”; Fundatia Mereu Aproape participa cu proiectul “Infernul copiilor uitati”; Organizatia Salvati Copii concureaza cu proiectul “Fiecare Copil Conteaza”, iar Fundatia World Vision se prezinta cu proiectul “Copii sanatosi pentru un viitor mai bun”.

Campania se desfasoara in perioada 1 iulie -30 noiembrie in toate magazinele PROFI.

Actuala campanie CSR vine in continuarea campaniei  “PROFI te premiaza” in urma careia sute de mii de elevi se bucura deja de cele 5381 de calculatoare performante, software educational, 226 de videoproiectoare si accesorii IT pe care PROFI le-a donat in ultimii trei ani catorva sute de scoli pentru a da o sansa in plus elevilor de azi pe piata globalizata a muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.