Proiectul cultural-educational „CUPRINS” a reunit peste 150 de tineri

La evenimentul de lansare a proiectului de incurajare a lecturii in spatii neconventionale  “Cuprins”, derulat de Asociatia Artwe au participat peste 150 de tineri. In cadrul evenimentului, care a avut loc la Atelierul de Productie, au fost donate peste 250 de carti care se vor regasi ulterior in bibliotecile Artwe.

„Cand am pornit pe acest drum am avut in minte cateva aspecte extrem de importante intr-o societate dezvoltata: cultura, interes, comunitate, schimb, interactiune. Ne-am dorit, asadar, sa oferim publicului larg accesul la un mediu cultural si informational, sa punem bazele unei comunitati reunite in jurul acelorasi valori, sa le dam prilejul oamenilor sa interactioneze si sa experimenteze schimbul de idei  si opinii.  Speram ca in viitorul apropiat sa extindem proiectul in cat mai multe locatii din Capitala, unde cei pasionati de lectura sa poata face schimb de carti”, a declarat Valentin Cristescu, Artwe.

Tinerii prezenti la eveniment au participat la o serie de ateliere si workshop-uri oferite gratuit de sustinatorii proiectului: exercitii de dictie, lectii de bune maniere,  public speaking, etc.

„CUPRINS” este un proiect cultural-educațional care incurajeaza lectura, prin schimbul de carti intre cititori. 5 locatii (Shift, Godot, LaScena, Incubator107, Green Tea) vor gazdui, pentru inceput, biblioteci Artwe cu 800 de titluri adunate de la edituri si oameni care au in comun pasiunea pentru lectura. Doritorii pot imprumuta  gratuit o carte, cu o singura conditie: aceea de a pune alta in loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.