Promenada isi doneaza aniversarea de 5 ani catre “HOSPICE Casa Sperantei”

5ani de PromenadaPromenada Mall sarbatoreste 5 ani de la deschidere, prin donarea propriei aniversari catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, prin campania Shopping is caring!.

„Sub egida de 5 ani, Promenada te ajuta sa iti alegi cele mai inspirate cadouri, acum e randul nostru sa daruim speranta”, Promenada este primul mall care isi doneaza ziua de nastere unei cauze sociale. In perioada 16-31 octombrie, pentru fiecare client care va face cumparaturi de 1000 de lei, Promenada va dona 5 euro catre Fundatia “HOSPICE Casa Sperantei”.

Persoanele care cumuleaza cumparaturi de minimum 1000 de lei, intr-o singura zi, sunt indemnati sa prezinte bonurile la Info Point, unde se va valida inregistrarea. La finalul campaniei, Promenada va dona cate 5 euro catre Fundatia “HOSPICE Casa Sperantei”.

„Am ales sa ne donam ziua de nastere pentru ca ne dorim sa crestem gradul de constientizare si responsabilizare sociala a persoanelor care viziteaza centrul comercial Promenada, fata de cauza sociala a Fundatiei „HOSPICE Casa Sperantei”, in vederea strangerii de fonduri necesare asigurarii continuitatii serviciilor gratuite de ingrijiri paliative. Clientii Promenada au demonstrat de-a lungul celor 5 ani de zile ca sunt sensibili la subiecte precum cauze umanitare, educatie si au capacitatea de mobilizare pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie”, a declarat Ana-Maria Leca, Center Manager Promenada.

Fundatia „HOSPICE Casa Sperantei” ofera copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile internare in unitati cu paturi, vizite la domiciliu, asistenta sociala, consiliere psihologica, recuperare prin kinetoterapie si activitati cu personal specializat in centrele de zi. Prin aceste servicii se doreste imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora, oferire de suport medical pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori.

In cei 26 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 26.000 de copii si adulti cu boli incurabile. Ei si familiile lor au primit sprijin atunci cand au avut nevoie si au aflat cum isi pot pastra demnitatea in fata bolii.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.