CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Publicația CSRMedia.ro a fost premiată de Familia Regală pentru contribuția remarcabilă în promovarea valorilor sustenabilității

Publicația CSRMedia.ro a fost premiată de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, pentru Spiritul Civic și vocea puternică în promovarea Valorilor Sustenabilității.

Seara Regală dedicată Curajului Civic a avut loc ieri, 28 noiembrie, în Sufrageria de Stat de la Palatul Regal și a fost dedicată acelor persoane care au demonstrat curaj civic prin realizarea și ducerea la bun sfârșit a meseriei pe care o practică.

Lăcrămioara Botezatu, fondatoarea publicatiei CSRMedia.ro, a fost cea care a primit Diploma de Recunoastere Onorifică acordată de către Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu.

Această distincție deosebită vine ca o recunoaștere a eforturilor depuse de echipa CSRMedia.ro în promovarea sustenabilității și a spiritului civic.

„Această Diplomă este o confirmare că vocea noastră, prin intermediul CSRmedia.ro, a avut un impact pozitiv și a contribuit la promovarea valorilor care țin de durabilitate și angajament civic. Primirea acestei distincții din partea Casei Regale reprezintă un motiv de mândrie pentru întreaga echipă CSRmedia.ro. Ne-am dedicat să aducem în prim-plan subiecte relevante legate de responsabilitatea socială, să evidențiem inițiativele sustenabile și să încurajăm comunitatea să se implice activ în proiecte cu impact pozitiv.
Această distincție nu este doar pentru mine, ci pentru întreaga echipă CSRmedia.ro și pentru toți cititorii noștri, partenerii și colaboratorii care ne-au susținut și au contribuit la parcursul nostru. Vă asigurăm că vom continua să ne dedicăm misiunii noastre și să fim un catalizator al schimbării pozitive în societate”, a declarat Lăcrămioara Botezatu, fondator al Publicației CSRMedia.ro

Echipa CSRmedia.ro își reafirmă angajamentul de a continua să promoveze valorile sustenabilității și proiectele care aduc un impact pozitiv în comunitate.

Seara Regală dedicată Curajului Civic a fost posibilă datorită iniţiativei şi implicării doamnei Cătălina Rousseau, companiei BDR Associates și companiei Babylon Consult.

Foto credit: ©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Despre CSRmedia.ro
Publicația CSRMedia.ro are ca scop informarea și promovarea acțiunilor de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) la nivelul mediului de afaceri și publicului larg, cu viziune civică pentru un viitor sustenabil.
Lansată în Septembrie 2011, odată cu apariția site-ului de știri www.CSRmedia.ro, publicația reunește articole și interviuri despre proiectele, strategiile, campaniile și programele de Sustenabilitate și CSR implementate de companii în comunitățile în care își desfășoară activitatea, devenind o voce puternică în promovarea valorilor sustenabilității.
Echipa CSRmedia.ro a realizat timp de 10 ani un Studiu despre Tendințele și Dinamica în domeniului responsabilitatii sociale a companiilor și a organizat in acest an Romanian ESG Summit, dedicat acțiunilor pentru protecției mediului, guvernanței transparente și a implicării sociale a companiilor.
CSRMedia.ro premiază de 12 ani consecutiv proiectele de responsabilitate socială ale companiilor în cadrul Galei Romanian CSR Awards, eveniment de referință în domeniul Sustenabilității.
Misiunea CSRMedia.ro vizează Promovarea şi cultivarea Sustenabilității și Responsabilităţii Sociale la nivelul publicului larg prin diseminarea de informaţii relevante și Crearea de Leadership orientat spre Sustenabilitate în cadrul sectorului de afaceri.

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.