Raiffeisen Bank a alocat 7,65 milioane de lei pentru investitii comunitare in 2013

Raiffeisen_Bank_Raport_de_Responsabilitate_Corporativa_2013Investitiile comunitare ale Raiffeisen Bank au insumat, anul trecut, 7,65 milioane de lei si peste 300.000 de beneficiari in intreaga tara, se arata in Raportul de Responsabilitate Corporativa pe 2013 al bancii. Conform documentului, in 2013 Raiffeisen Bank a investit mai ales in proiecte din domeniul educatiei, sport si cultura, dar si in proiecte comunitare. Banca a reusit sa continue programul de granturi “Raiffeisen Comunitati”, aflat la a treia editie. De asemenea au continuat Raiffeisen_RStyle_Flash_Mobproiectele mari ale bancii: inchiriere de biciclete in orase – I’Velo, studentObike, Festivalul de Teatru de la Sibiu, Festivalul SONORO, dar si Maratonul International de la Bucuresti, proiecte care au crescut de la an la an. Una dintre cele mai noi initiative ale bancii, lansata in 2013 este proiectul “RStyle” care isi propune sa ajute angajatii Raiffeisen Bank sa aiba un stil de viata echilibrat si sanatos, atat in viata personala cat si in cea profesionala.

Steven van Groningen_presedinte & CEO, Raiffeisen Bank“Am avut intotdeauna convingerea ca trebuie sa incercam sa facem mai mult pentru comunitatea in care ne desfasuram activitatea, constient fiind ca performanta noastra in business este strans legata de mediul in care traim. Asa cum ne fixam obiective in activitatea bancara, la fel ne dorim sa crestem implicarea si responsabilitatea noastra fata de mediu, de angajati, de clienti, de intreaga societate” a spus Steven van Groningen, Presedinte & CEO Raiffeisen Bank.

Managementul responsabil a insemnat pentru Raiffeisen Bank nu mai putin de 15.375 kMw energie electrica economisiti; reducerea cu 50% a consumului de apa; reciclarea a 180.536 kg de hartie si a 54.188 kg DEEE-uri; atragerea a 370 de studenti care au efectuat stagii de practica in sucursalele bancii; 900 de aplicanti pentru programul Raiffeisen Trainee aflat la 8-a editie si lansarea programului RStyle.

Raportul de Responsabilitate Corporativa respecta doua standarde voluntare de raportare: Global Reporting Initiative (al treilea an de raportare) si London Benchmarking Group (al patrulea an de raportare). Modelul GRI cuprinde informatii despre guvernanta corporativa, impact de mediu, respectarea drepturilor omului, resapectarea normelor privind produsele financiar-bancare. Modelul LBG evalueaza investitiile comunitare ale companiei si impactul acestora.

Raiffeisen Bank Raport Csr Ro 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.