Raiffeisen Bank a deschis centrele de inchiriat biciclete I’velo din Bucuresti

Raiffeisen _ IloveveloRaiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution au deschis centrele de inchiriat biciclete I’velo din Bucuresti. Cele trei centre sunt amplasate in Parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si in Parcul Tineretului, intrarea de la Gheorghe Sincai. Prin acest program sunt puse la dispozitia locuitorilor Capitalei aproape 400 de biciclete ce pot fi utilizate in fiecare zi. Bicicletele I’Velo pot fi inchiriate, atat contra cost, cat si gratuit pentru studenti si pensionari. In sezonul 2015, centrele I‘Velo vor putea fi gasite atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara, respectiv: Iasi (Parcul Copou), Brasov (Piata Sfatului), Constanta (Gravity Park), Sibiu (Cazarma 90), Alba Iulia Raiffeisen I Love Velo(Piata Unirii) si Oradea (Parcul 1 Decembrie).

Corina_Vasile_Raiffeisen_BankNe bucuram sa vedem ca bicicleta redevine treptat un mijloc alternativ de transport in Bucuresti, dar si in tara si ne dorim ca prin proiectele noastre – Ivelo, StudentObike, Biciclete cu cravata – sa cultivam dezvoltarea comunitatii biciclistilor si sa sarbatorim impreuna aceste reusite. Impreuna cu Green Revolution ne dorim sa schimbam cultura
transportului in Romania si sa dezvoltam infrastructura pentru promovarea transportului alternativ. In acest fel speram sa avem angajati si clienti mai sanatosi si sa respiram un aer mai curat
”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank Romania.

I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.
In cei 5 ani de functionare, programul  I’Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone.

1 Response

  1. andrei pataki spune:

    Azi 14 06 2015 in jurul orelor 14.30 am vrut sa inchiriez pentru o ora doua biciclete de la I’velo din P-ta Charles de Gaulle si nu am reusit doar cu buletinul meu, cealalta persoana neavandu-l asupra sa. A fost penibil pentru ca fusese ideea mea sa facem putina miscare cu bicicletele, amandoi avand varsta de aproape 60 ani (fiecere). Vreau sa stiu, este o afacere sau o campanie de strans date personale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.