CSRmedia
CSRmedia
CSRmedia - publicatie premiata de Familia Regala a Romaniei

Raiffeisen Bank a investit 2 milioane de euro in proiecte comunitare

Raiffeisen Bank a investit anul trecut 2 milioane de euro pentru sustinerea comunitatilor in care activeaza, in crestere cu 38% comparativ cu anul 2011, se arata in Raportul de Responsabilitate Corporativa pe anul 2012 lansat recent de companie. In toate aceste actiuni, peste 200 de angajati ai bancii au voluntariat in medie 2,5 zile/an. De proiectele sustinute de Raiffeisen Bank au beneficiat aproximativ 500.000 de persoane in intreaga tara. Anul 2012 a fost al treilea an consecutiv pentru proiectele I’Velo si Student O bike, prin care 1.000 de biciclete au fost puse la dispozitie doritorilor  in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Constanta, Iasi si Brasov. Tot in 2012 a avut loc a cincea editie “Bucharest City Marathon” si a doua editie a programului de antrenament pentru angajatii bancii “Primul meu marathon”. In 2012 companie a derulat si a doua editie a programului de granturi “Raiffeisen Comunitati”.

„Stim ca felul in care evolueaza Raiffeisen Bank poate influenta evolutia economica, bunastarea comunitatilor, dar si felul in care traim fiecare. Raportul de responsabilitate corporativa din acest an arata cum a evoluat in ultimii patru ani angajamentul nostru fata de promovarea unui stil de viata sanatos si a sustenabilitatii sociale”, a declarat Steven van Groningen, presedinte & CEO, Raiffeisen Bank.

Raportul de RC se concentreaza pe transparenta in guvernanta corporativa: Raportul respecta doua standarde voluntare de raportare: Global Reporting Initiative (al treilea an de raportare) si London Benchmarking Group (al patrulea an de raportare). Modelul GRI cuprinde informatii despre guvernanta corporativa, impact de mediu, respectarea drepturilor omului, respectarea normelor privind produsele financiar-bancare. Modelul LBG evalueaza investitiile comunitare ale companiei si impactul acestora.

Pentru mai multe informatii cititi mai jos Raportul integral.

Raiffeisen Bank Raport de Responsabilitate Sociala 2012

Adaugă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și tratarea datelor dumneavoastră de către acest site web.