Raiffeisen Bank a lansat „RStyle” – un stil de viata sanatos pentru angajati

Raiffeisen Bank a lansat programul „RStyle”, ce are ca scop insusirea unui stil de viata cat mai sanatos si mai echilibrat de catre toti angajatii sai. „RStyle” inseamna imbunatatirea starii de sanatate, programe de autocunoastere si dezvoltare personala, de imbunatatire a relatiilor profesionale, cu impact in viata de zi cu zi. Programul a debutat cu un flash-mob cu angajatii Raiffeisen Bank in Baneasa Mall si va continua in perioada imediat urmatoare cu o serie de seminarii despre sanatate, cresterea copilului, managementul stresului, educatie etc. Tonul acestui program este dat chiar de conducerea bancii.

“Sportul si un stil de viata sanatos au devenit lucruri atat de firesti incat acum nu rezist mai mult de doua-trei zile fara sa ma antrenez, fara sa alerg. De asemenea, am si un regim alimentar echibrat si sanatos. Datorita acestui stil de viata, pe langa kilogramele in plus de care am reusit sa scap, si sanatatea s-a imbunatatit simtitor. Ne dorim ca viata angajatilor nostri sa fie cat mai buna, iar prin Rstyle asta incercam sa facem”, a declarat Steven van Groningen – presedinte Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a constientizat influentele pe care le are asupra angajatilor sai un mediu profesional competitiv, sub presiune permanenta si isi propune sa tina cont de toate lucrurile importante din viata angajatilor: sanatate, dezvoltare personala, pasiuni si preocupari in timpul liber, ingrijirea si educatia copiilor etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.