Raiffeisen Bank: Finantari de 500.000 de lei pentru Educatie, prin Raiffeisen Comunitati

raiff_comunitatiRaiffeisen Bank a lansat o noua editie a Programului de granturi Raiffeisen Comunitati, prin care se acorda finantari de 500.000 lei pentru proiecte educationale, desfasurate in comunitatile in care banca este prezenta.

Suma maxima solicitata pentru finantarea unui proiect este de 50.000 lei, iar participantul va avea si o contributie proprie de minimum 20% din valoarea intregului proiect.

Programul se adreseaza organizatilor neguvernamentale de dimensiuni mici si medii si institutiilor de invatamant din Romania, care isi propun dezvoltarea de proiecte de educatie non-formala si care au minimum doi ani de functionare la momentul inscrierii. Proiectele trebuie sa se desfasoare pe o perioada cuprinsa intre 4 si 12 luni, iar rezultatele estimate sa fie masurabile si sa aduca schimbari pozitive in comunitatile in care sunt implementate.

„De noua ani organizam programul de granturi Raiffeisen Comunitati prin care ne-am propus sa ne implicam in comunitatile locale si sa ajungem in locurile in care e mai multa nevoie de educatie non-formala si putem avea rezultate. Investim asadar in educatie cu responsabilitate si cu gandul la ziua de maine” a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice la Raiffeisen Bank.

Proiectele pot fi inscrise in perioada 1 iulie – 1 august, pe site-ul programului.

Programul se desfasoara in patru etape:

  • 1 iulie – 1 august 2019 – depunerea proiectelor, prin completarea si trimiterea unui formular standard, disponibil online (https://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi);
  • 2 august – 22 august 2019 – verificarea eligibilitatii proiectelor inscrise, realizata de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare;
  • 23 august – 19 septembrie 2019 – evaluarea proiectelor eligibile de catre voluntari Raiffeisen Bank;
  • 23 septembrie–27 septembrie 2019 – sesiuni de sustinere a proiectelor finaliste in fata un juriu extern, format din experti in evaluarea de proiecte comunitare.

Proiectele castigatoare vor fi anuntate pe 1 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.