Connect with us

Hi, what are you looking for?

RAPOARTE CSR

Raiffeisen Bank Romania organizeaza Elevator Lab Challenge, pentru startup-urile fintech

Elevator lab - raiffeisenRaiffeisen Bank Romania, in parteneriat cu TechHub Bucharest, organizeaza Elevator Lab Challenge, un program local de selectie pentru Elevator Lab, cel mai mare accelerator fintech din Europa Centrala si de Est creat de Raiffeisen Bank International.

Castigatorul Elevator Lab Challenge Romania va fi admis direct in semifinalele acceleratorului Elevator Lab si va primi un premiu de 5.000 de euro, o calatorie la Viena pentru a participa la un training de pitching si un abonament de 3 luni in spatiul de co-working al TechHub Bucharest. Aplicatiile pentru Elevator Lab Challenge Romania sunt deschise pe site-ul programului, in perioada 7 mai – 20 iunie.

Primul eveniment Elevator Lab Challenge, organizat in parteneriat cu TechHub Bucharest, va avea loc luni, 14 mai, si ii are ca invitati pe Mihai Rotaru (Fondator & CEO, Clever Tech) si Robert Knapp (antreprenor si business angel). Acestia vor discuta despre cum poti dezvolta un startup de succes si care sunt pasii urmatori pentru un fondator, dupa exit. Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online pe site-ul TechHub Bucharest.

Organizat de Raiffeisen Bank Romania in parteneriat cu TechHub Bucharest, Elevator Lab Challenge se adreseaza startup-urilor fintech care au dezvoltat produse si tehnologii inovatoare in domenii precum regtech, corporate banking, analiza avansata de date, investitii, trading, experienta in agentiile viitorului sau open banking. Pe durata programului, acestea vor participa la evenimente de tip meetup, la sesiuni de mentorat si la un workshop in care vor invata cum sa isi prezinte afacerea in fata investitorilor, a clientilor si a potentialilor parteneri de afaceri.

La finalul programului, cele mai promitatoare echipe vor fi selectate pentru a participa la Elevator Lab Challenge Demo Night, eveniment in cadrul caruia isi vor prezenta produsele si modelele de business. Cristian Sporis (Corporate Vice-President, Raiffeisen Bank Romania), Florin Boldescu (Chief Digital Transformation Officer, Raiffeisen Bank Romania), Catalin Munteanu (Executive Director PI, Raiffeisen Bank Romania), Hannes Cizek (Head of Group Digital Banking, Raiffeisen Bank International), Alexandru Negru (Fondator Minutizer si Fintech Camp), Alexandra Anghel (Co-Fondator & CTO, Appticles), Robert Knapp (antreprenor serial si investitor de tip angel) si Daniel Dragomir (Co-Fondator si CEO, TechHub Bucharest) fac parte din juriul care va alege echipa castigatoare.

Alaturi de startup-ul castigator, se va selecta si un “local hero”, care va primi un premiu de 2.000 euro si un abonament de 3 luni la spatiul de co-working al TechHub Bucharest.

Startup-urile care doresc sa participe la Elevator Lab Challenge pot aplica online la http://www.elevator-lab.com/ro/ in perioada 7 mai – 20 iunie.

Lansat in iunie 2017, Elevator Lab este un program de accelerare organizat de grupul Raiffeisen Bank International (RBI). Elevator Lab a devenit cel mai mare accelerator corporate in domeniul fintech din Europa Centrala si de Est, oferind participantilor acces potential la 14 piete diferite. Anul acesta grupul RBI pune accent pe ecosistemul fintech din CEE.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.