Raiffeisen Bank va finanta 10 proiecte de responsabilitate sociala, cu cate 45.000 de lei

Raiffeisen comunitati Raiffeisen Bank a desemnat cele 10 proiecte de responsabilitate sociala pe care le va finanta cu cate 45.000 de lei, prin programul de granturi “Raiffeisen Comunitati”.

In acest an, cele 10 proiecte castigatoare vor fi implementate de catre 9 ONG-uri si o institutie de invatamant in cinci comunitati din tara: Bucuresti, Constanta, Neamt, Tulcea si Vrancea.

De asemenea, acestea vizeaza toate cele patru tipuri de educatie non-formala acceptate prin programul Raiffeisen Comunitati: educatie profesionala – 3 proiecte, educatie civica – 3 proiecte, educatie financiara – 2 proiecte si educatie antreprenoriala – 2 proiecte.

Lista proiectelor castigatoare editia 2018:

  1. Ajungem MARI antreprenori – Aociatia Lindenfeld – educatie antreprenoriala
  2. ALT-FEEL despre bullying – Asociatia de Sprijin Comunitar ACS – educatie civica
  3. Aventura la volan – Asociatia Maini Intinse – educatie financiara
  4. Concursul National ecOprovocarea – ViitorPlus – educatie civica
  5. Exersam prin cercul de antreprenoriat – Scoala Comerciala N. Kretzulescu Bucuresti- educatie antreprenoriala
  6. Kidibot Financial Battles – Asociatia StartEvo – educatie financiara
  7. Poveste din cartierul meu – Asociatia Global Dignity – educatie profesionala
  8. Prietenul meu, Mac! – Fundatia Cartea Calatoare – educatie profesionala
  9. Prospect Tech&Art Lab – Autism Romania – educatie profesionala
  10. Scoala pentru democratie – Expert Forum – educatie civica

In prima etapa etapa au fost inscrise 185 de proiecte de educatie non-formala, care au fost verificate de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare. Au ramas 146 de proiecte care au intrat in cea de-a treia etapa a programului, cea de evaluare de catre cei 80 de voluntari Raiffeisen Bank. Fiecare proiect a fost evaluat de patru voluntari, pentru o analiza cat mai obiectiva a acestora. 20 de proiecte (cele mai bine notate de voluntari) au ajuns in ultima etapa a programului, etapa in care participantii si-au sustinut proiectele in fata unei comisii.

Decizia finala cu privire la proiectele castigatoare a fost luata de comun acord de catre toti membrii comisiei, formate din specialisti in evaluarea de proiecte educationale de la Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia pentru Relatii Comunitare, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Fundatia Romanian Business Leaders si Teach for Romania.

„Raiffeisen Comunitati” este un concurs online de proiecte de responsabilitate sociala, derulat de Raiffeisen Bank din 2011, care isi propune sa sprijine proiecte cu impact pentru comunitatile in care banca isi desfasoara activitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.