Raiffeisen Comunitati: Au fost depuse 334 scrisori de intentie

Voluntarii Raiffeisen Bank au inceput evaluarea celor 334 de scrisori de intentie depuse de catre ONG-uri, scoli si spitale in cadrul Programului de granturi Raiffeisen Comunitati.  Din totalul acestora  255 de scrisori de intentie au fost depuse de ONG-uri, 63 au fost propuse de catre scoli si 17 de catre spitale. Fiecare din cei 38 de voluntari va evalua cate 5 scrisori de intentie, re-verificate ulterior de catre echipa de Comunicare si Relatii Publice. Voluntarii sunt din toata tara (Bucuresti, Bihor, Bistrita – Nasaud, Alexandria, Alba, Dolj, Timis, Cluj, Tulcea, Galati, Harghita, Arges).

Rezultatele evaluarii scrisorilor de intentie vor fi anuntate pe 6 august 2012. Fiecare aplicant va primi pe adresa de email cu care a depus scrisoarea de intentie un mail de informare, indiferent daca scrisoarea sa a fost aprobata sau respinsa.

Cei care merg mai departe au la dispozitie trei saptamani (de pe 6 august si pana pe 24 august – inclusiv) sa isi depuna proiectele detaliate, tot online, prin cadrul unui formular asemanator celui de scrisoare de intentie, dar mai amanuntit.

Intre 27 august si 17 septembrie proiectele depuse vor putea fi votate de public, pe site-ul programului www.raiffeisencomunitati.ro

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.