Raiffeisen: Sute de alergatori se intrec in SKYRUN, maratonul de alergat pe scari

Raiffeisen Property International organizeaza sambata, 7 decembrie, prima editie a SKYRUN, cel mai mare maraton caritabil de alergare pe scari din Romania. Competitia se va organiza in SkyTower – cea mai inalta cladire din tara si are ca scop sustinerea fundatiei HOSPICE Casa Sperantei. Startul se va da sambata, 7 decembrie, la ora 12, de la parterul SkyTower, iar alergarea se va face pana la etajul 34, la o inaltime de 119 metri, dupa urcarea a 680 trepte. Participantii vor urca cele 34 de etaje o singura data și vor fi cronometrati cu ajutorul unor cipuri electronice, astfel incat fiecare sa afle timpul realizat la finalul cursei. La competitie s-au inscris peste 600 de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, printre acestia aflandu-se si angajati corporate care vor avea un clasament separat in competitie.

“Echipa SkyTower doreste sa se implice in dezvoltarea si sustinerea proiectelor din comunitatea in care activeaza, iar prin intermediul acestui eveniment s-a reusit imbinarea a doua cauze dragi echipei: promovarea unui stil de viata sanatos si echilibrat, precum si sustinerea activitatii HOSPICE Casa Sperantei care construieste un centru de ingrijire paliativa in Bucuresti”, spun initiatorii competitiei.

Gazdele evenimentului vor fi indragiti prezentatori, Bogdan Miu, HeartRadio si Claudiu Roman. Medaliile vor fi oferite la finish de campioana olimpica, Andreea Raducan si prezentatoare tv, Roxana Ciuhulescu.

SkyTower este o cladire emblematica pentru Romania, oferind o infrastructura unica in tara pentru o astfel de competitie, beneficiind de o structura dubla de scari in sistem foarfeca, fiecare set de scari avand o latime de 1 metri si 80 de centimetri. Pe viitor se doreste includerea cladirii SkyTower intr-un circuit international de anvergura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.