Razvan si Dani alearga pentru HOSPICE, la Bucharest International Marathon

Prezentatorii Razvan Simion si Dani Otil vor alerga pentru HOSPICE Casa Sperantei la competitia Bucharest International Marathon, ce va avea loc pe 5 si 6 octombrie, in Capitala. Cei doi sunt sustinatori mai vechi ai cauzei Hospice, insa este pentru prima data cand acestia vor imbraca tricourile de alergatori in cursa de 10 km a competitiei. Timp de o luna, Razvan si Dani vor incerca sa atraga alaturi de ei cat mai multi sportivi, amatori sau profesionisti, care doresc sa formeze echipa in sprijinul copiilor si adultilor diagnosticati cu boli incurabile, aflati sub ingrijirea Hospice. In cadrul matinalului realizat de cei doi vor fi invitati diferiti sustinatori ai cauzei Hospice care vor explica ce i-a motivat in demersul lor si ce recompese sufletesti primesc zi de zi.

“La editiile anterioare ale Bucharest International Marathon, peste 800 de sustinatori au fost prezenti la competitie in numele Hospice. Cei care se vor alatura echipei noastre anul acesta vor afla cum pot face fundraising in mod individual si cum pot organiza evenimente caritabile pentru fundatia care ofera de doua decenii ingrijire gratuita copiilor si adultilor cu boli incurabile din Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti”, spun reprezentantii Asociatiei Hospice Casa Sperantei.

Cei care doresc se pot inscrie in Echipa Hospice accesand pagina www.hospice.ro. Primesc in schimb un tricou tehnic, servicii si receptie post-cursa, precum si o invitatie VIP la Pasta Party de la Intercontinental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.