RBS Romania a donat peste 28.000 de lei pentru un Centru de Zi

RBS Romania a donat pana acum peste 28.000 de lei Fundatiei “Viitor pentru Copiii Romaniei – Casa Sf. Iosif”,  prin campania MoneySense.  Suma este directionata pentru sprijinirea proiectului „Centru de zi” care va functiona in perioada noiembrie 2011 –  octombrie 2012. Obiectivul acestui proiect vizeaza prevenirea neglijarii, abuzului si abandonului familial si scolar al copiilor din randul familiilor cu situatie materiala precara din sectorul 3.  Fundatia “Viitor pentru Copiii Romaniei – Casa Sf. Iosif”, este monitorizata si sprijinita de United Way Romania, partener traditional al RBS Romania.

Campania MoneySense functioneaza pe baza unor intrebari despre produse si servicii financiar-bancare de nivel elementar si mediu. Raspunzand corect la minim 6 intrebari din 9 participantul va ajuta cauza sociala aleasa printr-o donatie in valoare de 30 de lei facuta de banca. Toate intrebarile si raspunsurile se bazeaza pe informatii oferite prin programul de educatie financiara MoneySense.

Daca vrei ca RBS sa doneze 30 de lei copiilor, intra pe www.rbsmoneysense.ro si raspunde la minim 6 intrebari. Pentru a finaliza aceasta donatie trebuie sa validezi raspunsurile printr-o confirmare a acestora pe o adresa personala de email.

Cu suma stransa vor fi ajutati 60 de copii prescolari, ce provin din familii defavorizate. Ei vor frecventa un centru de zi unde vor primi servicii de educatie, rechizite, o masa calda, imbracaminte si incaltaminte, asistenta medicala, ingrijire personala si supraveghere, socializare si petrecere a timpului liber. De asemenea se vor asigura si consiliere pentru beneficiar si familia acestuia. Serviciile sunt oferite 5 zile pe saptamana, iar costurile pentru fiecare beneficiar se ridica la suma de 80 lei/zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.