Recolamp: Campanie de colectare selectiva adresata companiilor si institutiilor

Asociatia Recolamp, organizatia non-profit fondata de General Electric Hungary Kft., Osram Romania si Philips Romania desfasoara in perioada 15 mai – 31 iulie 2013 o noua campanie de colectare selectiva a deseurilor din echipamente de iluminat (becuri, LED-uri si neoane arse). Campania se adreseaza tuturor companiilor si institutiilor de stat din intreaga tara. Acestea pot solicita la numarul de telefon cu acces gratuit: 0800.888.666 sa le fie ridicate fara niciun cost, deseurile de becuri si neoane arse colectate. Cantitatea minima pentru o predare de deseuri este de 20 de kilograme.

“Demersul acesta face parte dintr-o serie de initiative pe care le derulam anual cu obiectivul de a reaminti companiilor despre importanta colectarii selective a echipamentelor de iluminat, in vederea asigurarii reciclarii lor. Este deopotriva o campanie de constientizare, dar si de colectare, menita sa atraga volume importante de deseuri. In acelasii timp, ne dorim sa recunoastem simbolic efortul celor care ne sunt parteneri”, a declarat Roxana Sunica, Directorul de Marketing al Asociatiei.

Orice companie din Romania poate accesa in mod gratuit sistemul dezvoltat de echipa Recolamp. La finalul campaniei, castigatorii vor fi desemnati printr-o tragere la sorti ce va avea loc in data de 27 august 2013.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.