Record de inscrieri la Editia Aniversara Romanian CSR Awards: 124 de proiecte!

Romanian CSr Awards 2017 Editia Aniversara, 5 ani – Romanian CSR Awards – a inregistrat un numar record de inscrieri – respectiv 124 de proiecte de responsabilitate sociala. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2016, de catre 78 de companii.

Evenimentul, aflat la a CINCEA editie, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Educatie, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Sanatate si Campanii interne de CSR.

Proiectele inscrie in competitie vor fi evaluate de Juriu pana la finalul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

Lacramioara BotezatuNe bucura numarul mare de proiecte inscrise in acest an in competitie. Urmeaza etapa jurizarii si apoi anuntarea castigatorilor. Uram mult succes tuturor companiilor care au inscris proiecte in competitie si abia asteptam sa ne intalnim la ceremonia de premiere”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

 

Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.ro,  RFI, Bussines 24, Romania Pozitiva, mediaTrust, ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.